• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı 90+4’te altın buldu – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı 90+4’te altın buldu – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor, dün deplasmanda Lüleburgazspor ile karşı karşıya geldi. İkinci yarıda ilk müsabakasına çıkan Sandıklı Belediyespor, rakibini 2-1’lik skorla yenmeyi başardı. 3’üncü dakikada kalesinde şok bir gol gören Sandıklı Belediyespor, 60’ıncı dakikada Yücel’le eşitliği sağladı. Sandıklı Belediyespor, 90+4’te de Yusuf Orhan’ın ayak içi vuruşuyla da galibiyete uzandı Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk kovalayan [&hellip]

Sandıklı 90+4'te altın buldu

Sandıklı Belediyespor, dün deplasmanda Lüleburgazspor ile karşı karşıya geldi. İkinci yarıda ilk müsabakasına çıkan Sandıklı Belediyespor, rakibini 2-1’lik skorla yenmeyi başardı. 3’üncü dakikada kalesinde şok bir gol gören Sandıklı Belediyespor, 60’ıncı dakikada Yücel’le eşitliği sağladı. Sandıklı Belediyespor, 90+4’te de Yusuf Orhan’ın ayak içi vuruşuyla da galibiyete uzandı

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk kovalayan Sandıklı Belediyespor, dün evinde Lüleburgazspor’u konuk etti. İlk yarıda deplasmanda oynanan maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan Sandıklı Belediyespor, dün az kalsın bu maçta da rakibine puan kaptırıyordu ki son dakikalar oynanırken sahneye Yusuf çıktı ve takımını deyim yerindeyse ipten aldı.
Sandıklı Belediyespor, ecel terleri döktüğü maçta Lüleburgazspor’u 90+4’üncü dakikada Yusuf Orhan’ın attığı golle 2-1 mağlup ederek altın değerinde üç puanın sahibi oldu. Taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatan Sandıklı Belediyespor’da bu müsabakada yeni transferlerden, Ömer Çelik, Ali Korkmaz, Aziz Kızılgün ve Oltan Karakullukçu da ilk 11’de sahaya çıktı.

Maç sonu büyük sevinç

Sandıklı Belediyesporlu futbolcular, maçın son düdüğüyle birlikte derin bir oh çektiler. Kapalı oyun yapısıyla Sandıklı Belediyespor’u bir hayli zorlayan Lüleburgazspor’u zor da olsa yenmenin sevincini yaşayan Sandıklı Belediyesporlu futbolcular maçtan sonra taraftarlarına koştular. Galibiyeti birbirlerine sarılarak kutlayan Sandıklı Belediyesporlu futbolculara taraftarları da alkışlarla onların yanlarında oldular. Hep birlikte taraftarlara üçlük çektiren Sandıklı Belediyesporlu futbolcular, bu sevinçlerine soyunma odasında da devam ettiler.

Maçın kahramanı Yusuf

Sandıklı Belediyespor’un gol sıkıntısı çektiği zamanlarda defanstan gelerek attığı gollerle ilk yarıda isminden fazlasıyla bahsettiren Yusuf Orhan, dünkü maçta da yine takımını ipten aldı. 90+4’üncü dakika oynanırken attığı şık golle bir kez daha takımına üç puan kazandıran Sandıklı Belediyespor’un tecrübeli stoperi Yusuf Orhan, bu şekilde daha çok gol atacağa benziyor. Yusuf Orhan’a maçtan sonra da sevgi seli vardı. Taraftarlar, Yusuf Orhan’dan tek başına üçlük çektirmesini istediler. Yusuf da taraftarlarını kırmayarak onlara üçlük çektirdi.

Yusuf, yine takımını ipten aldı

Sandıklı Belediyespor’un bu müsabakadaki iki golü defans oyuncularından geldi. Henüz 3’üncü dakikada kalesinde golü gören Sandıklı Belediyespor, ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıya iyi başlayan Sandıklı Belediyespor 60’ıncı dakikada Yücel Çakır’la eşitliği sağladı. Sandıklı’nın diğer golü biraz geç geldi. 90+4’üncü uzatma dakikaları oynandığı sırada Yusuf Orhan şık bir vuruşla takımını 2-1 öne geçiren isim oldu.
3’üncü dakikada Lüleburgazspor’un kazandığı serbest vuruş sonrasında Ziya, topu Ender’e indirdi. Ceza sahası içinde önü bomboş kalan Ender kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. 1-0
19’uncu dakikada Levent’in kullandığı köşe atışında savunma topu güçlükle uzaklaştırdı.
30’uncu dakikada Sandıklı Belediyespor’da Ali’nin pasında topla buluşan Aziz, ceza sahası içinde topa gelişine sert vurdu. Lüleburgaz kalecisi Oğuzhan topu göğsüyle yumuşatarak iki hamlede topa sahip oldu.
37’nci dakikada Ercüment’in uzaktan sert vuruşunda kaleci Hamdi Tevfik gole izin vermedi.
41’inci dakikada Serdar Ümit’in kullandığı ceza atışında top üstten auta çıktı.
42’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un kazandığı korner vuruşu sonrasında Yusuf Orhan topa kafasıyla vurdu. Top çok az farkla yandan auta çıktı.
44’üncü dakikada Sandıklı Belediyespor’da Mesut, topu içeriye ortaladı. Mesut’un pasında Aziz, müsait pozisyonda çok sert vurdu top direğin hemen yanından auta çıktı.
İlk yarı Lüleburgazspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Goller defans oyuncularından
50’nci dakikada Doğancan’la sağ kanattan akın geliştiren Sandıklı Belediyespor’da, Doğancan topu kale önüne ortaladı. Kaleciden seken topa Oltan vurdu kaleci topu göğsüyle çelmeyi başardı.
57’nci dakikada Sandıklı Belediyespor atağında Mesut ortasına Süleyman’ın sert vuruşunda top üst direkten döndü.
60’ıncı dakikada Sandıklı Belediyespor atağında Yücel’le dar alanda paslaştı. Topa tekrar sahip olan Yücel ceza sahası dışından önünü boşaltıp yerden sert vurarak topu Lüleburgaz ağlarına yolladı. 1-1
71’inci dakikada Oltan uygun pozisyondan yararlanamadı.
90+4’üncü uzatma dakikasında kazanılan serbest vuruşu Serdar Ümit kullandı. Ön direkte bekleyen Yusuf Orhan rakiplerinin müdahalesine rağmen topa ayağının içiyle falso vererek topun kaleye girmesini sağladı. 2-1
Sandıklı Belediyespor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı
Fotoğraflar ve Haberler: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme