Sandıklı 30 milyonluk hibe dosyası hazırladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 30 milyon liralık hibenin dosyasını hazırlayarak Bakanlığa sunduklarını açıkladı   Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti hükümetinden bundan önceki süreçte 'Suyun Tek Elden Dağıtım Projesi' için 34 milyon 200 bin TL, kaplıcaların altyapısı için 'Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliğine' 2 milyon 500 bin TL hibe verildiğini hatırlattı. Çöl açıklamasının [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 30 milyon liralık hibenin dosyasını hazırlayarak Bakanlığa sunduklarını açıkladı

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti hükümetinden bundan önceki süreçte “Suyun Tek Elden Dağıtım Projesi” için 34 milyon 200 bin TL, kaplıcaların altyapısı için “Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliğine” 2 milyon 500 bin TL hibe verildiğini hatırlattı.
Çöl açıklamasının devamında, “Şimdi de 2020 yılı için Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırım programından Sandıklı’nın en iyi şekilde yararlanması için ilçemizde refah ve istihdamı artırmaya yönelik 29 milyon 961 bin 727 TL tutarında hibe dosyamız hazırlanarak Bakanlığımıza sunulmuştur.
Bizler ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan önceki süreçte olduğu gibi bizlere desteklerini asla esirgemeyen Bakanlığımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunarak, teşekkürlerimizi gönderiyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme