Sandıklı 3. Lig’in kapısını açtı: 0-5

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta liderliğini sürdüren Sandıklı Belediyespor, Savspor’u 5-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla 3. Lig’e yükselmeyi neredeyse garantileyen Sandıklı Belediyespor son iki maçından en azından bir puan alması halinde adını Spor Toto 3. Lig’e yazdıracak Yeni Sandıklı Belediyespor Isparta Savspor maçını da farklı kazanarak şampiyonluğun son virajına rahat girdi. [&hellip]

Sandıklı 3. Lig'in kapısını açtı: 0-5

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta liderliğini sürdüren Sandıklı Belediyespor, Savspor’u 5-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla 3. Lig’e yükselmeyi neredeyse garantileyen Sandıklı Belediyespor son iki maçından en azından bir puan alması halinde adını Spor Toto 3. Lig’e yazdıracak

Yeni Sandıklı Belediyespor Isparta Savspor maçını da farklı kazanarak şampiyonluğun son virajına rahat girdi. Savspor’a fark atan kırmızı be-yazlılar son iki maçından 1 puan alırsa şampiyon olacak ve 3.Lig’e yükselecek. Türkiye profesyonel ve amatör liglerinde 305 takım arasında yenilgisiz tek takım olma unvanını elinde bulunduran ve 3’üncü lige çıkma yolunda son 3 haftaya rakiplerinin 5 puan önünde giren Sandıklı Belediyespor, Savspor’u deplasmanda 5-0 yenerek şampiyonluğa, dolayısıyla da 3.lige artık çok yaklaştı.
20’nci dakikada Sandıklı Belediyespor, İbrahim Kumcu’nun sağ kanattan ceza sahası içine girerek kaydettiği golle 1-0 üstünlüğü ele geçirdi.
22’nci dakikada İbrahim Kumcu’nun golünden sonra gelişen Sandıklıspor atağında yine İbrahim Kumcu’nun aşırtma vuruşunu takip eden Ahmet İnal skoru 2-0 yaptı.
31’inci dakikada Sandıklı Belediyespor, Murat Balcı’nın golüyle skordaki farkı üçe çıkardı. 3-0
Savspor kalesini abluka altına alan Sandıklı Belediyespor, 37’nci dakikada yine Murat Balcı’nın golüyle maçta 4-0’lık üstünlüğü ele geçirdi.
Maçın ikinci yarısında üstün oyununu devam ettiren kırmızı beyazlılarda 76’ncı dakikada Murat Balcı’nın golü ile 5-0’ı buldu.
Sandıklı Belediyespor 5-0 kazandığı maçta çok sayıda gol fırsatından da yararlanamadı. Sandıklı Belediyespor oyuncuları maç sonrasında sevinçlerini taraftarlarla paylaştı.

Bakmadan Geçme