• Haberler
  • Genel
  • 'Sandıklara sahip çıkılsaydı Belediye Başkanı Mahmut Koçak'tı'

'Sandıklara sahip çıkılsaydı Belediye Başkanı Mahmut Koçak'tı'

İYİ Parti Bölge Sorumlusu Faysal Hacımustafaoğlu, Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmada seçim sandıklarına sahip çıkmanın son derece önemli olduğunu belirterek, 'Sandıklara tam sahip çıkılsaydı şu anda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mahmut Koçak'tı' dedi   İYİ Parti Bölge Sorumlusu Faysal Hacımustafaoğlu hafta sonu Afyonkarahisar'da parti teşkilatlarının temsilcileriyle bir araya geldi. 'ARTIK SANDIKLAR SAHİPSİZ DEĞİL' Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı [&hellip]

İYİ Parti Bölge Sorumlusu Faysal Hacımustafaoğlu, Afyonkarahisar’da yaptığı konuşmada seçim sandıklarına sahip çıkmanın son derece önemli olduğunu belirterek, “Sandıklara tam sahip çıkılsaydı şu anda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mahmut Koçak’tı” dedi

İYİ Parti Bölge Sorumlusu Faysal Hacımustafaoğlu hafta sonu Afyonkarahisar’da parti teşkilatlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
“ARTIK SANDIKLAR
SAHİPSİZ DEĞİL”
Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu yaptı. Daha sonra söz alan İYİ Parti Bölge Sorumlusu Faysal Hacımustafaoğlu şunları söyledi: “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da İYİ Parti’nin yükselişi devam ediyor. Her an baskın seçimle karşı karşıya kalabiliriz. Bu yüzden daha önce belirlenen sandık görevlileriyle toplantılar yaparak genel merkezimizden gelen talimatları tekrarlayın. Artık sandıklar sahipsiz değil. Sandıklara tam sahip çıkılsaydı şu anda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mahmut Koçak’tı. İlinizde 3 milletvekili garanti, neden 4 milletvekilimiz olmasın? Bu seçim ülkemizin parlementer sisteme geçme ve tek adam rejimine dur deme seçimidir. Bu yüzden İYİ Parti olarak gecemizi gündüze katacağız.”
“HALK KORKU İMPARATORLUĞUNDA
SES ÇIKARAMIYOR”
Seçim hazırlıklarının devam ettiğini belirten Hacımustafaoğlu şunları kaydetti: “Halk İYİ Partiye gönül veriyor, ne yazık ki korku imparatorluğu kurulduğu için sesini çıkartamıyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Başbakanlığıyla birlikte parlementer sisteme geçerek halkımıza nefes aldıracağız. Çalışacağız, çalışacağız ve zafere hep birlikte ulaşacağız.”
Toplantıda İlçe Başkanları çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme