Sandıkı ilçesine Fen Lisesi açılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’le görüştü. Toptaş, görüşmenin ardından Sandıklı’ya Fen Lisesi kurulacağını söyledi CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ile yaklaşık bir saat görüştü. Görüşmede Afyonkarahisar'ın eğitim durumunun masaya yatırıldı ve Milletvekili Ahmet Toptaş'ın talepleri değerlendirildi.Milletvekili Ahmet Toptaş'ın talepleri arasında bulunan [&hellip]

Sandıkı ilçesine Fen Lisesi açılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’le görüştü. Toptaş, görüşmenin ardından Sandıklı’ya Fen Lisesi kurulacağını söyledi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ile yaklaşık bir saat görüştü.
Görüşmede Afyonkarahisar’ın eğitim durumunun masaya yatırıldı ve Milletvekili Ahmet Toptaş’ın talepleri değerlendirildi.
Milletvekili Ahmet Toptaş’ın talepleri arasında bulunan Afyonkarahisar Anadolu Öğretmen Lisesinin Fen lisesine çevrilmesi isteğine sıcak bakılmadı. Bakan Yardımcısı Orhan Erdem Milletvekili Ahmet Toptaş’ın diğer taleplerini uygun buldu.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ın 9 okuldan birkaçının Fen Lisesi olması için girişimleri yaklaşık bir aydır sürmekteydi. Konuyla ilgili 2 defa Bakan Yardımcısı ile bir defa Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüşen Milletvekili Ahmet Toptaş talepleri resmi yazılı olarak Milli Eğitim Bakanlığına iletmişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

FEN LİSESİ KİMİN ESERİ
Sandıklı’ya kurulacak Fen Lisesi, AK Parti ve CHP’liler tarafından paylaşılamıyor. Sandıklı Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde çaba gösterdiğini ve okulu ilçeye kazandırdığını belirtti. CHP Milletvekili Ahmet Toptaş da Fen Lisesi’nin kendisinin çabaları doğrultusunda ilçeye kazandırıldığına dikkat çekti.

Bakmadan Geçme