Sandık Kokusu Atilla Kimdir?

Sandık Kokusu dizisinde 'Atilla' karakterine hayat veren Metin Akdülger'im kim olduğu merak edilerek araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Metin Akdülger kimdir? Sizler için araştırdık.

Sandık Kokusu adlı dizide, Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın ile birlikte başrol oyunculuğunu paylaşan Metin Akdülger’in hayatı ve biyografisini sizler için araştırdık.

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger, 1988 yılında Bursa’da doğmuştur.  Koç Üniversitesi’nin Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Metin Akdülger, üniversite üçüncü sınıftayken Yıldız Kenter’den oyunculuk dersleri almıştır. Özel olarak başka oyunculuk dersleri de almış olan Metin Akdülger, oyunculuk kariyerini ilk olarak Craft Tiyatro’da “Kaset” oyunu ile başlamıştır. Daha sonra, “Bensiz” adlı sinema filmde rol alan ünlü oyuncu,  bu rol için sekiz ay boyunca vücut çalışmıştır. Televizyon dünyasına Star Tv’de yayınlanan Medcezir adlı dizide Orkun karakterine hayat vererek atılan Metin Akdülger, bu rol ile tüm Türkiye’de adını duyurmuştur.  Metin Akdülger,ş şuan Sandık Kokusu adlı dizide canlandırdığı “Atilla” karakteri ile beğeni topluyor.

Bakmadan Geçme