• Haberler
  • Genel
  • Sandık başlarında kuyruklar oluştu – Kocatepe Gazetesi

Sandık başlarında kuyruklar oluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da oy verme işlemi saat 08.30’da başladı. Oylarını erkenden kullanmak isteyen Afyonkarahisarlılar sandıkların önünde uzun kuyruklar oluşturdu Yaz saati uygulamasının bir gün ertelenmesine rağmen cep telefonlarının otomatik güncelleme yapması nedeniyle henüz oy verme işlemi başlamadan okulların önüne gidenler, oy kullanmak için bir süre beklemek zorunda kaldı. Oy verme işleminin başlamasıyla sandıkların önünde kuyrukların oluştuğu Afyonkarahisar’da, [&hellip]

Sandık başlarında kuyruklar oluştu

Afyonkarahisar’da oy verme işlemi saat 08.30’da başladı. Oylarını erkenden kullanmak isteyen Afyonkarahisarlılar sandıkların önünde uzun kuyruklar oluşturdu

Yaz saati uygulamasının bir gün ertelenmesine rağmen cep telefonlarının otomatik güncelleme yapması nedeniyle henüz oy verme işlemi başlamadan okulların önüne gidenler, oy kullanmak için bir süre beklemek zorunda kaldı.
Oy verme işleminin başlamasıyla sandıkların önünde kuyrukların oluştuğu Afyonkarahisar’da, oy verme işleminin ilk iki saati boyunca olumsuz bir durum yaşanmadı. Orta yaşın üzerindekilerin oy vermek için sabah saatlerini tercih ettiği seçimde, asansörü olmayan merdivenler yaşlılara zor anlar yaşattı. Yakınlarının yardımıyla merdivenleri tırmanan yaşlılara oy vermede öncelik tanındı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Çöp kutusundan çıkan duman paniğe neden oldu

Şemsettin Karahisari Otraokulu’nda oy kullanım saatinden önce okulun tuvaletindeki çöp kutusundan çıkan duman, kısa süreli paniğe neden oldu. Dumanın çıktığı çöp kutusu bir görevli tarafından dışarıya çıkarıldı.

Bakmadan Geçme