'Sandığa gidin, Mehmet Zeybek'e oyunuzu verin'

Gün FM'de Gazeteci İsmail Akar'a konuk olan Eroğlu Afyonkarahisar'a sağlık turizm alanında önemli hizmet ve yatırımlar gerçekleştirildiğini belirterek, 'Şuhut, Sandıklı ve Afyon merkezinin ortasında yer alan Kumalar Dağına kayak merkezi projemiz devam ediyor. Termal kentin, spor ve sağlık merkezi şehrin yanına kayak merkezi ilave edeceğiz. Bakın yaptığımız Devlet Hastanesi günde 10 bin kişiye hizmet veriyor. [&hellip]

Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’a konuk olan Eroğlu Afyonkarahisar’a sağlık turizm alanında önemli hizmet ve yatırımlar gerçekleştirildiğini belirterek, “Şuhut, Sandıklı ve Afyon merkezinin ortasında yer alan Kumalar Dağına kayak merkezi projemiz devam ediyor. Termal kentin, spor ve sağlık merkezi şehrin yanına kayak merkezi ilave edeceğiz. Bakın yaptığımız Devlet Hastanesi günde 10 bin kişiye hizmet veriyor. Yakınları ile 30 bin kişi bu hastaneden günlük girip çıkıyor. Doğum ve Çocuk Hastanesini de hizmete soktuk. Şimdi hemen yanına Tüp Bebek Merkezi yapacağız. İnsanlarımız başka kentlere gitmeden kurtulacak ve bu hizmet ve yatırım sayesinde evlat sahibi olacak. Kuruluşuna destek olduğumuz seralarda insanlarımız iş ve aş sahibi oldular. İşte yapılan termal oteller ile Afyonkarahisar termal kent haline geldi. Mehmet Zeybek Başkanın 10 ayrı projesi sayesinde yaklaşık 20 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Biz yapacağız demiyoruz. Yaptıklarımız ortada. Yapacaklarımıza yaptıklarımız teminatıdır.” diye konuştu.
“DEVLET DESTEĞİ OLMADAN HİZMET OLMAZ”
Devlet desteği olmadan belediyelerin hizmet ve yatırım yapmalarının zor olduğunu söyleyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Bazıları balon ve uçuk projeler ile gündemi meşgul ediyor. Afyonkarahisar ve ilçelerine bakın en büyük hizmet ve yatırımları yapan AK Parti’dir. İkinci üniversitenin açılmasını misal göstereyim. Üniversite listelerinde ilimiz yoktu. Bir Miraç gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı aradım. Kandilini kutladım. Afyondaki sağlık hizmetleri ve yatırımlarını anlatıp Sağlık Bilimleri Üniversitesini istedim. Cumhurbaşkanımız, ‘Afyon kaldırır mı Veysel Hoca ikinci üniversiteyi’ dedi. Cumhurbaşkanım Afyon çok büyüdü büyümeye devam ediyor. Hamisi benim, ben takip edeceğim demem üzerine olur verdi ve son anda kararnameye eklendi. Bu misalde olduğu gibi Ben, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven her daim ilimize kol kanat germeye devam edeceğiz. Bu vesile ile hemşerilerim Pazar günü mutlaka sandığa gitmeli, AK Parti’ye mührünü basmalı. Olmaz ama aksi bir durumda Cumhurbaşkanımız karşısında bizim boynumuz bükük kalır.” dedi.

Bakmadan Geçme