• Haberler
  • Genel
  • Sanayi Sitesi’ne 5 milyonluk yatırım yapıldı

Sanayi Sitesi’ne 5 milyonluk yatırım yapıldı

2’nci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti 2’nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Bekir Koçak ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Bekir Koçak ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Burhanettin Çoban, hayırlı olsun dileklerini iletti.Geçen dönem içerisinde 2’nci Küçük [&hellip]

Sanayi Sitesi'ne 5 milyonluk yatırım yapıldı

2’nci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

2’nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Bekir Koçak ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Bekir Koçak ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Burhanettin Çoban, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Geçen dönem içerisinde 2’nci Küçük Sanayi Sitesi’nin büyük bir gelişim hamlesine girdiğine dikkat çeken Başkan Bekir Koçak, hizmetlerin artarak devam etmesini temenni etti. Şu ana kadar sanayi esnafına ne söz verdiyse fazlasını gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Burhanettin Çoban ise sadece geçen dönem 2’nci Küçük Sanayi Sitesi’ne 5 milyon lira civarında yatırım gerçekleştirdiğini hatırlattı.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme