Sanayi Sitesi personeline eğitim verildi

Eğitim salonunda düzenlenen seminerde, yeni çıkan ticari, iş sağlığı ve güvenliği kanunları ile ilgili bilgi verildi.İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, sanayi sitesi esnaflarına daha kaliteli ve daha iyi, hizmet sunabilmek için Afyon Aktif OSG Taner Yılmaz eşliğinde İşçi sağlığı ve İş güvenliği eğitim seminerini düzenlediklerini söyledi.Başkan Koçak, 'Son dönemlerde üzücü maden [&hellip]

Eğitim salonunda düzenlenen seminerde, yeni çıkan ticari, iş sağlığı ve güvenliği kanunları ile ilgili bilgi verildi.
İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, sanayi sitesi esnaflarına daha kaliteli ve daha iyi, hizmet sunabilmek için Afyon Aktif OSG Taner Yılmaz eşliğinde İşçi sağlığı ve İş güvenliği eğitim seminerini düzenlediklerini söyledi.
Başkan Koçak, “Son dönemlerde üzücü maden ve iş kazaları sonucunda, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Devletimiz ve yetkili kişiler artık eskisi gibi bu konularda tolerans göstermiyorlar. Bu konulara eskisinden daha fazla önem veriyorlar. Olması gerekende bu aslında. Bizim en büyük hatamız, bu eğitimleri belki alıyoruz ama tam olarak iş yerlerimizde uygulayamıyoruz. Daha sonra istenmeyen olaylar meydana geliyor ve üzülüyoruz” dedi. Seminere sonunda eğitime katılanlara sertifikaları verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme