Sanayi gelişirse vilayet de gelişir

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 2'nci Küçük Sanayi Sitesi'ne iade-i ziyarette bulundu. Vali Güner ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel'i 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, Başkan Yardımcısı İsmail Çevrin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Tan, Mehmet Çangal ve Halil Acar idare [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 2’nci Küçük Sanayi Sitesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Vali Güner ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel’i 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, Başkan Yardımcısı İsmail Çevrin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Tan, Mehmet Çangal ve Halil Acar idare binası önünde karşıladılar. Karşılıklı bilgi alışverişi ile başlayan ziyarette 2’nci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, sanayi sitesindeki son gelişmeleri ve esnafın durumu hakkında bilgi verdi.
Vali Güner, sanayinin gelişmiş iller için çok önemli olduğunun altını çizerken, hangi ilin sanayisi gelişmişse, o ilin gelişmişlik seviyesinin de yüksek olduğunu, bu anlamda da sanayinin gelişimi ve daha ileriye taşınması için Valilik olarak gereken desteği vereceklerini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme