• Haberler
  • Genel
  • Sanatseverler sergide buluştu – Kocatepe Gazetesi

Sanatseverler sergide buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Güral Termal Otel'deki, Adil Özkan'a ait yağlı boya ve sulu boya resim sergisini açtı Açılışa Vali İrfan Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Kütahya ve Afyonkarahisar'dan çok sayıda sanatsever katıldı.Sergi açılışı öncesinde mevcut resimler hakkında bilgi veren Adil Özkan, serginin açılışına katılan başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak [&hellip]

Sanatseverler sergide buluştu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Güral Termal Otel’deki, Adil Özkan’a ait yağlı boya ve sulu boya resim sergisini açtı

Açılışa Vali İrfan Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Kütahya ve Afyonkarahisar’dan çok sayıda sanatsever katıldı.
Sergi açılışı öncesinde mevcut resimler hakkında bilgi veren Adil Özkan, serginin açılışına katılan başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere tüm katılımcılara ve özellikle Güral Otel sahibi ve yöneticilerine teşekkür etti.
Açılış öncesinde konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, açılışa Kütahya’dan gelen ve Afyonkarahisar’dan katılan tüm sanatseverlere teşekkür etti. Vali Balkanlıoğlu, “Atatürk’ün sanatla ilgili “hepiniz milletvekili, başbakan olabilirsiniz, ama sanatçı olamazsınız” sözünü hatırlatarak, bu tür çalışmaları takdir ediyorum, bir yerde sanatçı varsa o ülke gelişme ve kalkınma açısından ileri seviyededir. Bu açılan sergiden dolayı memnunuz. Adil Özkan’ın bu kadar güzel eserlere imza attığını hep birlikte görüyoruz. Kütahya’da bir çok sanatçının olduğunu da biliyorum. Kütahya’da görev yaptığım süre içinde de çini sanatçılarına sıkça rastlamıştım. Bu güzel sanat ziyafetini bizlere yaşatan Özkan’a teşekkür ediyorum” dedi.
Serginin açılışından sonra yağlı boya ve sulu boya sergisindeki Mevlana, meyve, hayvan, Galata Kulesi ve çiçek temalı resimleri inceleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu ve protokol üyelerine, resimler hakkındaki bilgiler Adil Özkan tarafından verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme