• Haberler
  • Genel
  • Sanatçılara büyük görev düşüyor – Kocatepe Gazetesi

Sanatçılara büyük görev düşüyor – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, sanatçı Mithat Körler’i makamında kabul etti Sanatçı Mithat Körler, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Körler 'Bölgemizin Milletvekili olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Ankara'ya her geldiğimde sizleri ziyaret etmeye çalışıyorum' dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ahmet Toptaş 'Toplumun aydın insanları olarak sanatçılarımıza büyük [&hellip]

Sanatçılara büyük görev düşüyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, sanatçı Mithat Körler’i makamında kabul etti

Sanatçı Mithat Körler, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Körler; “Bölgemizin Milletvekili olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Ankara’ya her geldiğimde sizleri ziyaret etmeye çalışıyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ahmet Toptaş; “Toplumun aydın insanları olarak sanatçılarımıza büyük sorumluluklar düşmektedir. Sizler binlerin önünde sanatınızla ve şarkılarınızla topluma güzel mesajlar veriyorsunuz. Zaman zaman bizleri ziyaret ediyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme