Sanatçılar, Rektör Altuntaş'ı ziyaret etti

“Alevli Günler” adlı tiyatro oyunu kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan İstanbul Halk Tiyatrosu oyuncuları Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş’ı makamında ziyaret ettiler Ziyarette tiyatro sanatçıları Cem Davran ile Erkan Can başta olmak üzere oyuncular ve Akron Çağrı Merkezi yetkilileri, AKÜ Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belkıs Özkara da yer [&hellip]

Sanatçılar, Rektör Altuntaş’ı ziyaret etti

“Alevli Günler” adlı tiyatro oyunu kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan İstanbul Halk Tiyatrosu oyuncuları Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş’ı makamında ziyaret ettiler

Ziyarette tiyatro sanatçıları Cem Davran ile Erkan Can başta olmak üzere oyuncular ve Akron Çağrı Merkezi yetkilileri, AKÜ Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belkıs Özkara da yer aldı.
Karşılıklı görüşlerin ifade edildiği ziyarette sanatçılar, Afyonkarahisar’da, Afyon Kocatepe Üniversitesinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, Rektör Prof. Dr. Ali Altuntaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretin ardından heyet, Irmak Bahçeci’nin yazıp, Yıldıray Şahinler’in yönettiği, İstanbul Halk Tiyatrosu tarafından aynı günün akşamında sahnelenecek “Alevli Günler” adlı tiyatro oyununun sahneleneceği Atatürk Kongre Merkezini gezerek, incelemelerde bulundular.

Bakmadan Geçme