Sanat Okulu'ndan bir proje daha

Mesleki Eğitimden İstihdama Uzanan Köprü isimli proje kabul edilerek desteklenmeye hak kazandı. Proje, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik yapıldı. Bu kapsamda Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bünyesindeki Makine Teknolojisi Alanı, Metal Teknolojisi Alanı, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı, Elektrik/Elektronik Teknolojisi Alanı, Mobilya ve İç Tasarım Alanı, Bilişim Teknolojisi Alanından öğrenciler [&hellip]

Mesleki Eğitimden İstihdama Uzanan Köprü isimli proje kabul edilerek desteklenmeye hak kazandı. Proje, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik yapıldı. Bu kapsamda Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bünyesindeki Makine Teknolojisi Alanı, Metal Teknolojisi Alanı, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı, Elektrik/Elektronik Teknolojisi Alanı, Mobilya ve İç Tasarım Alanı, Bilişim Teknolojisi Alanından öğrenciler Almanya, İtalya ve Portekiz’de 2’şer haftalık staj faaliyetinde bulunacaklar. Alan öğretmenleri ise Almanya ve Hollanda’da 1’er haftalık iş başı eğitim ve gözlem faaliyetlerine katılacaklar.
Projenin başlangıç toplantısı Afyonkarahisar Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki Z-Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Okul Müdürü Osman Tezgiden’in başkanlığında Makine Teknolojisi Alan Şefi Hasan Karaağaç, Metal Teknolojisi Alan Şefi Ahmet Yıldızhan, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefi Hülya Dağtekin, Elektrik/Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Mehmet Ali Birsen, Mobilya ve İç Tasarım Alan Şefi Mehmet Çekiç, Bilişim Teknolojisi Alan Şefi Ayşegül Kocaçil ile Okulu Atölye Şefleri ve meslek dersi öğretmenleri katıldı.

Bakmadan Geçme