• Haberler
  • Genel
  • ŞAMPİYON’un formaları www.albikere.com’da

ŞAMPİYON’un formaları www.albikere.com’da

Afjet Afyonspor’un yeni sezon formaları Albikere.com 'da satışa sunuldu. Albikere.com aracılığıyla alacağınız bir forma ile hem takımımıza maddi destek hem de öğrencilere burs katkısı sağlayabilirsiniz. Afjet Afyonspor formalarının siteden satışa sunulur sunulmaz onlarca satış gerçekleştiğini belirten Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, “Tüm hemşehrilerimizi vakit kaybetmeden takımımızın formasını @albikere.com sitesinden almaya davet ediyorum. Hem takıma hem de [&hellip]

Haber

Haber

Afjet Afyonspor’un yeni sezon formaları Albikere.com ’da satışa sunuldu. Albikere.com aracılığıyla alacağınız bir forma ile hem takımımıza maddi destek hem de öğrencilere burs katkısı sağlayabilirsiniz.

Afjet Afyonspor formalarının siteden satışa sunulur sunulmaz onlarca satış gerçekleştiğini belirten Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, “Tüm hemşehrilerimizi vakit kaybetmeden takımımızın formasını @albikere.com sitesinden almaya davet ediyorum. Hem takıma hem de öğrencilere katkı sağlayın” çağrısında bulundu.

Afyonspor forması bulamıyorum, Nerede satın alabilirim?, Nasıl bulabilirim? tarzında sorulara sıkça muhatap olduklarını belirten Vali Gökmen Çiçek, “Artık takımımızın formalarını uzakta aramaya gerek yok. albikere.com sitemiz üzerinden kolaylıkla satın alabilir hem takımımıza hem de öğrencilere katkı sağlayabilirsiniz. TFF 2. Lig’deki gururumuz Afjet Afyonspor’umuzun yeni sezon formaları Türkiye’nin alışveriş sitesi albikere.com’da. Takımımızı yeni sezon formasıyla desteklemek, aynı zamanda burs desteği sağlamak için albikere.com’a girelim, formamızı alalım” dedi.

Bakmadan Geçme