• Haberler
  • Genel
  • Şampiyonu uzatmalar belirledi – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonu uzatmalar belirledi – Kocatepe Gazetesi

Milli Piyango Anadolu Lisesi, Zafer Koleji maçının normal süresi 6-6 skor eşitliğiyle bitti. Zafer Koleji, maça hızlı başladı. Milli Piyango Anadolu Lisesi savunmasını zorlayan Zafer Koleji, aradığı golü ilk yarının bitimine 3 dakika kala buldu. Zafer Koleji adına kazanılan serbest vuruşta top, Milli Piyango Anadolu Lisesi oyuncusu Bekir’in ayağına çarparak filelerle buluştu. Bu golle Zafer [&hellip]

Şampiyonu uzatmalar belirledi

Milli Piyango Anadolu Lisesi, Zafer Koleji maçının normal süresi 6-6 skor eşitliğiyle bitti.

Zafer Koleji, maça hızlı başladı. Milli Piyango Anadolu Lisesi savunmasını zorlayan Zafer Koleji, aradığı golü ilk yarının bitimine 3 dakika kala buldu. Zafer Koleji adına kazanılan serbest vuruşta top, Milli Piyango Anadolu Lisesi oyuncusu Bekir’in ayağına çarparak filelerle buluştu. Bu golle Zafer Koleji 1-0 üstünlüğü elde etti. Golden sonra Necati, Milli Piyango Anadolu Lisesi adına beraberlik golünü atarak skorda dengeyi buldu. 1-1 Bitime bir dakika kala Furkan, bu gole cevap vererek Zafer Koleji’ni, ilk devreyi 2-1 üstün tamamlamasını sağlayan isim oldu.
İkinci yarıda eşitlik
İlk devre 2-1 Zafer Koleji üstünlüğüyle sona erdi. İkinci devrenin başlamasıyla Bekir, Milli Piyango Anadolu Lisesi’nin 2. golünü attı. 2-2 Zafer Koleji, bu gole Furkan’la cevap verdi. 3-2 Milli Piyango Anadolu Lisesi 21. dakikada penaltı kazandı. Usame, takımını penaltı golüyle 3-3 beraberliğe taşıyan isim oldu bu dakikada. Penaltıyı gole çeviren Usame, bir gol daha atarak takımını 4-3 üstünlüğe taşıdı. 24. dakikada penaltı kazanan taraf bu kez Zafer Koleji oldu. Topun başına geçen Burak, ekibinin 4. sayısını kaydetti. 4-4 MPAL, Usame ile bir penaltı daha kazandı. Usame, bir kez daha topu filelerle buluşturarak takımını 5-4 öne geçirdi. Zafer, Furkan’la MPAL’e cevap verdi. 5-5. Maçın bitimine 2 dakika kalan Zafer Koleji, Burak’ın golüyle 6-5 öne geçti. Bu gole Milli Piyango Anadolu Lisesi, Usame ile cevap verdi. Maçın normal süresi 6-6 eşitlikle tamamlandı. Bu skor müsabakayı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da Zafer Koleji 3 gol daha buldu ve rakibini 9-7 mağlup ederek Afyon’un Futsal’daki en iyi lise ekibi oldu.

Bakmadan Geçme