Şampiyonluk hedefle değil, çalışmayla olur

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren PTT 1. Lig ekibi Albimo Alanyaspor, kondisyon ve taktik ağırlıklı idman yaptı. Üç bölge için transfer çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Albimo Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, şampiyonluğun hedef koyma ile değil çalışmayla olacağını söyledi Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde ter idmanı ve düz koşu ile antrenmana başlayan Albimo Alanyaspor, çekme ve germe hareketlerinin [&hellip]

Şampiyonluk hedefle değil, çalışmayla olur

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren PTT 1. Lig ekibi Albimo Alanyaspor, kondisyon ve taktik ağırlıklı idman yaptı. Üç bölge için transfer çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Albimo Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, şampiyonluğun hedef koyma ile değil çalışmayla olacağını söyledi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde ter idmanı ve düz koşu ile antrenmana başlayan Albimo Alanyaspor, çekme ve germe hareketlerinin ardından pas çalışmaları gerçekleştirdi. Taktik hareketlerin ve hava topu çalışmasının da yer aldığı antrenmanda Teknik Direktör Erhan Altın, futbolcularla bire bir ilgilendi. Top kapma ile devam eden idmanda üç tur istasyon çalışması da yapıldı. Teknik Direktör Erhan Altın ile Sportif Direktör Tamer Savut saha içinde mini bir toplantı da yaptı. İdmana formayla katılan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da antrenmanı takip etti.
Albimo Alanyaspor’un ilk etap kampı da Afyonkarahisar’da yaptığını hatırlatan Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bayram tatili sonrası çalışmaların yine Afyonkarahisar’da devam ettiğini anlattı. Afyonkarahisar’da hava ve tesisler iyi durumda olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Spor Kompleksi’nin Afyonkarahisar’ı canlandıracağını belirtti. Özellikle yaz aylarında Afyonkarahisar’ın futbol takımlarıyla canlı tutulmasının mümkün olacağını kaydeden Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı spor yatırımlarından dolayı tebrik ettiğini vurguladı.
“ÇALIŞMALAR
GAYET İYİ GİDİYOR”
Transfer çalışmalarının üç bölge için devam ettiğini aktaran Başkan Çavuşoğlu, “Biz geçen sene ivme yakalayan renkli ve mütevazi ama adından çokça söz ettiren bir takım olarak bu sene kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her takımda sezon başında gidenler olur. Bizim takımda da gitmesini düşünmediğimiz arkadaşlarımızla yollarımız ayrıldı. Yeni transferlerimiz var, fakat eksiklerimiz de var. Özellikle üç bölgede çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu hafta sonuna kadar onları da kadromuza katmayı düşünüyoruz. Onun dışında çalışmalar gayet iyi gidiyor. Yabancı bir transferimizin ağında bir kesik vardı. Onun iyileşmesini bekliyoruz. Onun dışında bir sıkıntı yok. Her şey gayet iyi gidiyor. Hocalarımız da takımı iyi çalıştırıyorlar.” dedi.
“HEDEF BELİRLEMEKLE ŞAMPİYON
OLUNMUYOR”
Alanyaspor’un hedefinin geçen yıl yakaladığı başarıyı bu sene de sürdürmek istediğini söyleyen Çavuşoğlu, “Geçen sene hedefi şampiyonluk olarak belirlemedik. Hedef belirlemekle şampiyon olunmuyor. Bizim kendi hedeflerimiz amaçlarımız belli. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geçen sezon bir çok kulüp; ‘bizim hedefimiz şampiyonluk’ dedi. Bizim ligde bir çok kulüp bunu söyleyip pek çok para harcadı. Hiç biri şampiyon olamadı. Sonuçta Kayserispor’un gücü belli. Antalyaspor ve Osmanlıspor çıktı. Öbür taraftan çok büyük para harcayıp şampiyonluk hedefi koyan takımlar bizden çok daha gerilerde kaldı. Hedefle şampiyonluk olmuyor. Sezon içerisindeki mücadele, azim, takımın yapısı, mali açı, takım içinde yöneticilerin verdiği sözler çok önemli. Biz sözünü tutan bir yönetim anlayışı ile devam edeceğiz. Bunu bozmak istemiyoruz. Biz çok pahalı transferler yapmayız. Bütçemize göre hareket ediyoruz. Biz kulübü borç batağından aldık. Borcunu bitirdik üstüne takımı şampiyon yaptık. Ondan sonra takımı tekrar borç batağına götürmenin mantığı yok. Bütçemize ve yapımıza göre hareket etmeye çalışıyoruz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme