• Haberler
  • Genel
  • “Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş”

“Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş”

2015-16 sezonu fisktürünün çekildiğini ve yeni sezonun tüm takımlara başarılar dileyen Afyon Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş olacaktır” dedi 15 Ağustos’ta başlayacak olan 2015-16 futbol sezonun önceki gün yapılan törenle fikstür çekimi yapıldı. Futbolda şiddetin önüne geçebilmek için geçen sezonuna Süleyman Seba adını veren Türkiye Futbol Federasyonu [&hellip]

"Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş"

2015-16 sezonu fisktürünün çekildiğini ve yeni sezonun tüm takımlara başarılar dileyen Afyon Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş olacaktır” dedi

15 Ağustos’ta başlayacak olan 2015-16 futbol sezonun önceki gün yapılan törenle fikstür çekimi yapıldı. Futbolda şiddetin önüne geçebilmek için geçen sezonuna Süleyman Seba adını veren Türkiye Futbol Federasyonu bu sezona ise futbolda hoşgörü, dostluk ve saygıyı (HDS) hedefliyor. Bu nedenle de yeni sezonun Hasan Doğan Sezgin (HDS) adı verildi.
18 takımın mücadele edeceği Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezgin sezonu fiktür çekim töreni gerçekleştirildi. 18 takımın 34 hafta boyunca hangi takımlarla karşılacağını belirlendi. Fikstürün belirlenmesinden sonra açıklama yapan Afyon Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı İhsan Beşer, mücadele edecek tüm takımlar açısından başarılı bir sezon olmasını diledi. Yeni sezonun centilmence geçeceğine inandığını belirten Beşer, “Fikstürümüz çekildi. Beşiktaş ilk maçını 16 Ağustos’ta Mersin İdmanyurdu’na karşı oynayacak. İkinci hafta kendi evimizdeyiz ve Trabzonspor’u ağırlayacağız. 6. hafta da Fenerbahçe’yi ağırlayacağız ve 15. hafta ise yılın son derbisinde ev sahabi olarak Galatasaray’ı konuk edeceğiz. Ligin ilk yarısında büyükleri kendi evimizde ağırlayacağı ve ikinci yarıda biz konuk olacağız. İnşallah 2015-16 futbol sezonu tüm takımlara başarılar getirir. Centilmenlik çerçevesinde bir lig olmasını ümit ediyorum. Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş olacaktır.” ifadesini kullandı.
AFJET AFYONSPOR’A BAŞARILAR
Yeni sezonda hedefini büyük tutan AFJET Afyonspor’a başarılar dileyen Başkan Beşer, “Afyonkarahisar’ı temsil eden AFJET Afyonspor’a yeni sezonla ilgili başarılar dilerim. Kurulduğu ilk yılda açık ara şampiyon oldu. ikinci sezonunda BAL’da başarılı bir sezon geçirdi fakat hedefine ulaşamadı. İnşallah bu sezon hedefine ulaşacak ve 3. Lige terfi etme şansını yakalayacak.” diye konuştu.
“SPOR KOPLEKSİ’NİN YAPIMINDA EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞÜKKÜRLER”
Afyonkarahisar’a yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nin yapım aşamasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Beşer, “Afyonkarahisar’a yapılan yatırımlar arasında yer alan Spor Komplesi’nin tamamlanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yeni stadyumla birlikte Afyonkarahisar’ın adı daha fazla gündeme gelecektir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme