• Haberler
  • Spor
  • Şampiyonlardan Acar'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonlardan Acar'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Finalde Demirspor'u 2-1 mağlup ederek Afyonkarahisar şampiyonu olan U-17 Dinar Belediyespor gençler takımı, Kulüp Başkanı Fatih Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Saffet Acar'a ziyarette bulundu. Kulüp Başkanı Fatih Karataş, genç takımın Demirspor ile oynadığı son maç hakkında bilgi vererek, Dinar U-17 genç takımının Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandığını belirtti.Yapılan ziyaretten memnuniyet [&hellip]

Finalde Demirspor’u 2-1 mağlup ederek Afyonkarahisar şampiyonu olan U-17 Dinar Belediyespor gençler takımı, Kulüp Başkanı Fatih Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulundu. Kulüp Başkanı Fatih Karataş, genç takımın Demirspor ile oynadığı son maç hakkında bilgi vererek, Dinar U-17 genç takımının Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandığını belirtti.
Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Acar, “Her zaman söylüyorum; U-17’ler son derece önemli, tarih yazdınız. Önünüz açık ben inanıyorum ki istediğimiz seviyeye bizi çıkaracaklar. Dinarımızı en iyi şekilde temsil edecekler. Değerli hocalarımızı, sizleri, çocuklarımızı kutluyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme