• Haberler
  • Genel
  • Şampiyonlar, Solak’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonlar, Solak’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Üniversitelerarası hentbol müsabakalarında 1. lig’e yükselen AKÜ bayan ve erkek hentbol takımı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Erkek ve Bayan Hentbol Takımı, Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından 6-10 Aralık 2011 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Hentbol 2. Lig Müsabakaları”nda yaptıkları maçlar sonucunda 1. Lig’e yükseldi. Bu kapsamda başarılı hentbolcüler, [&hellip]

Şampiyonlar, Solak'ı ziyaret etti

Üniversitelerarası hentbol müsabakalarında 1. lig’e yükselen AKÜ bayan ve erkek hentbol takımı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Erkek ve Bayan Hentbol Takımı, Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından 6-10 Aralık 2011 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Hentbol 2. Lig Müsabakaları”nda yaptıkları maçlar sonucunda 1. Lig’e yükseldi.
Bu kapsamda başarılı hentbolcüler, AKÜ Erkek Hentbol Takımı antrenörü Yrd. Doç. Dr. İrfan Yıldırım ve AKÜ Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Adem Poyraz ile birlikte AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Erkek ve Bayan Hentbol Takımı sporcularının elde ettikleri başarıyla AKÜ’yü iyi bir şekilde temsil ettiklerini belirterek, kendilerini tebrik etti. Başarılarının 1. Lig’de de devam etmesi temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Solak, sporculara günün anısına birer hediye takdim etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme