• Haberler
  • Spor
  • Şampiyonlar ödüllerine kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonlar ödüllerine kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe İlkokulu'nda düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kocatepe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Süheyla Yılmaz yaptı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası'nda dere alan futbolcalar ödüllerini aldı. Örnekevler Mahalle Muhtarı Kadir Toros ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser dereceye giren [&hellip]

Kocatepe İlkokulu’nda düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kocatepe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Süheyla Yılmaz yaptı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası’nda dere alan futbolcalar ödüllerini aldı. Örnekevler Mahalle Muhtarı Kadir Toros ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser dereceye giren takım oyuncularına forma hediye etti. Kocatepe İlkokulu Müdürü Battal Türk ve Müdür Yardımcısı Alim Tanrıkulu tarafından turnuvaya katılan sınıfların öğretmenlerine plaket verildi.
Okul Satranç takımı il birincisi olurken takım öğretmeni Fatma Kaçmaz’a takım adına plaket aldı.
Turnuvayı düzenleyen Spor Kulübü Öğretmenleri Anan Yılmaz ve Şahin Çaylı plaket verildi.
ÖDÜL ALAN TAKIMLAR
3. ve 4. sınıflar arasında oynanan turnuvada 3. sınıflarda şampiyon 3-C, ikincisi 3-A oldu.
4. sınıflar şampiyon 4-F, İkincisi 4-D oldu.

Bakmadan Geçme