• Haberler
  • Spor
  • Şampiyonlar kupalarını aldı – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonlar kupalarını aldı – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele eden 6 takımdan 3'ü Süper Lige terfi etti. Oynanan 5 maçtan sonra en yüksek puanları alan Bayatspor, Hocalar Belediyespor ve Karşıyakaspor Süper Amatör Lige terfi edecek. Süper Amatör Lig'den 2 takımın düşeceği ve bir takımın şampiyon olarak direkt Bölgesel Amatör Lige çıkmasından dolayı 1. Amatör Lig'den de 3 takım [&hellip]

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden 6 takımdan 3’ü Süper Lige terfi etti. Oynanan 5 maçtan sonra en yüksek puanları alan Bayatspor, Hocalar Belediyespor ve Karşıyakaspor Süper Amatör Lige terfi edecek. Süper Amatör Lig’den 2 takımın düşeceği ve bir takımın şampiyon olarak direkt Bölgesel Amatör Lige çıkmasından dolayı 1. Amatör Lig’den de 3 takım direkt olarak Süper Amatör Lige terfi edecek. Oynanan son müsabakalarda Hocalar Belediyespor ile Nuribey Belediyespor, Bayatspor ile Karşıyakaspor mücadele etti. Maçlardan sonra Süper Amatör Lige çıkmaya hak kazanan takımlara Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı kupalarını teslim etti.
BAYATSPOR GERİDEN GELDİ 3-2 KAZANDI
Bayatspor ile Karşıyakaspor’un karşılaşmasında 2-0 geriden gelen Bayatspor maçı 3-2 kazanmayı bildi. Maçın son dakikalarında gergin anlar yaşansa da maç Bayatspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Maça hızlı başlayan Karşıyaspor oldu. Maçın 12. dakikasında Ali’nin kırmızı kart görmesinden sonra 10 kişi kalan Karşıyakaspor 22. dakikada Ömer ile öne geçti. 37. dakikada penaltı kazanan Karşıyaka Semih ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarı 2-0 Karşıyaka üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Karşıyaka’dan 3 oyuncu daha kırmızı kart gördü. 55. dakikada Karşıyaka’dan İsmail Ateş, 89. dakikada Ömer ve 90+2. dakikada Seydi Karşıyaka’dan kırmızı kart gören isimler. Bayatspor ise 67. dakikada Mehmet Ali, 84. dakikada Lütfi Deniz, 90+2. dakikada Emre Çoban ile 3 gol buldu ve 3-2 öne geçti. Ayrıca Bayatspor’dan da 90+2. dakikada Usame kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 90+2. dakikada yaşanan gerginlikte olaylar saha dışına sıçradı. Maçı izlemeye gelen seyirciler ile sahadaki oyuncular bir anda kavgaya tutuştu. Bazı oyuncuların saha dışına çıktığı kavga emniyet güçlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Maça tekrar başlanacağı sırada Bayat’tan ve Karşıyaka’dan birer oyuncu atıldı. Maçta toplamda 5 kırmızı kart çıktı.  
HOCALAR BİR GOLLE TERFİ ETTİ
Nuribey Belediyespor ile Hocalar Belediyespor arasında oynanan maçı Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan da tribünden takip etti. Maçın sonunda 1-1 eşitlik oluşurken Hocalar Belediye, hanesine yazdırdığı bir puanla puanını 10’a çıkarttı. Kupasını alan Hocalar Belediye Süper Amatör Lige terfi etti.
İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında iki gol atıldı. 48. dakikada gelişen Nuribey atağında Mahmut rakiplerinden sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi mağlup ederek golünü attı. Nuribey Belediyespor 1-0 öne geçti. 87. dakikada Hocalar atağında Nuribey ceza alanında bir oyuncuya arkadan yapılan müdahale sonrasında Hocalar penaltı kazandı. Topun başına Hüseyin Kapukıran penaltıyı gole çevirdi ve eşitliği yakaladı. Sonrasında gelişen ataklarda iki takımda aradığı golü bulamadı ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı. Hocalar Belediyespor 1-1’lik skordan aldığı 1 puanla bir üst lige terfi etmeyi başardı. >> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme