Şampiyonlar kupalarına kavuştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) öğretim gören öğrenciler arasında yapılan spor müsabakaları geçtiğimiz haftalarda oynanan final maçları ile sona ermişti. Dün de 18. Bahar Şenlikleri kutlaması kapsamında düzenlenen tören ile şampiyonluğa adını yazdırmayı başaran takımlara ödülleri verildi. Aralarında AKÜ Rektörü Ali Altuntaş’ın da yer aldığı komite tarafından ödüllendirilen öğrenciler, şampiyonluk kupasını kaldırırken oldukça renkli görüntüler oluştu. [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) öğretim gören öğrenciler arasında yapılan spor müsabakaları geçtiğimiz haftalarda oynanan final maçları ile sona ermişti.
Dün de 18. Bahar Şenlikleri kutlaması kapsamında düzenlenen tören ile şampiyonluğa adını yazdırmayı başaran takımlara ödülleri verildi. Aralarında AKÜ Rektörü Ali Altuntaş’ın da yer aldığı komite tarafından ödüllendirilen öğrenciler, şampiyonluk kupasını kaldırırken oldukça renkli görüntüler oluştu. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın işbirliği ile Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Devlet Konservatuarı’nda öğretim gören öğrenciler arasında başlatılan spor müsabakalarının şampiyonluk kutlama töreni AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampusü’nde yapıldı. Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, atletizm ve satranç dallarında tertip edilen olan spor mü-sabakalarının sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini aldılar.

Bakmadan Geçme