• Haberler
  • Genel
  • Şampiyonlar Afyonkarahisar'dan ev aldı – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonlar Afyonkarahisar'dan ev aldı – Kocatepe Gazetesi

Milli Güreşçiler Atilla ve İsmail Güzel Kardeşler Afyonkarahisar'dan ev aldı. Güzel kardeşlerin Afyonkarahisar'dan ev alma sebepleri ise termal bölgede olması ve Atilla Güzel'in Afyonkarahisar'da sağlığına kavuşması Milli Güreşçiler Atilla ve İsmail Güzel Afyonkarahisar'da ev sahibi oldu. Afyonkarahisar merkez Ahmet Necdet Sezer Kampusu karşısında Çelikoğlu İnşaat'tan üç tane 1+1 daire alan Güzel kardeşler, Afyonkarahisar'a duydukları hayranlığı [&hellip]

Şampiyonlar Afyonkarahisar’dan ev aldı

Milli Güreşçiler Atilla ve İsmail Güzel Kardeşler Afyonkarahisar’dan ev aldı. Güzel kardeşlerin Afyonkarahisar’dan ev alma sebepleri ise termal bölgede olması ve Atilla Güzel’in Afyonkarahisar’da sağlığına kavuşması

Milli Güreşçiler Atilla ve İsmail Güzel Afyonkarahisar’da ev sahibi oldu. Afyonkarahisar merkez Ahmet Necdet Sezer Kampusu karşısında Çelikoğlu İnşaat’tan üç tane 1+1 daire alan Güzel kardeşler, Afyonkarahisar’a duydukları hayranlığı basın mensuplarına anlattı.
Güreşte birçok madalyaya sahip olan ve dünyada Türkiye’nin adını gururla temsil ettiklerini belirten İsmail Güzel Afyonkarahisar’a ağabeyinin ameliyatı vesilesiyle geldiklerini ve Afyonkarahisar’ı çok sevdiklerini söyledi. Güzel, “Zaten biz de Konyalıyız, kültür yakınlığı böyle bir yatırım yapmamıza vesile oldu. Biz Afyonkarahisar’ın geleceğini çok parlak görüyoruz. Tabi bu yatırımı yapmaya en büyük etkenlerden biri de Afyonkarahisar’ın termal bir şehir olmasıdır. Bizler güreşçi olarak vücudumuza dikkat etmek zorundayız. Bu nedenle termal su bu konuda en önemli ihtiyaçlarımızdan biri” ifadesini kullandı.
Grekoromen A Milli Takımı güreşçisi olan Atilla Güzel ve İsmail Güzel Avrupa, Dünya şampiyonu ve çok sayıda madalyaya sahip. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme