Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon’a bir ödül daha

Fatih Anadolu Lisesi 12-B

Fatih Anadolu Lisesi 12-B sınıfı öğrencisi Ayşe Yılmaz ve Okul Müdürü Murat Kuyucu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ederek başarılarının verdiği mutluluğu paylaştı

Milli Sporcu ve Dünya Şampiyonu Ayşe Yılmaz nazik kabullerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a teşekkür etti. 23-27 Ekim tarihlerinde Şili-Santiago’da düzenlenen Dünya Karate Şampiyonasına katılım sürecini ve yaptığı müsabakaları anlattı.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Öğrencimiz Ayşe Yılmaz, Dünya Karate Şampiyonası Ümit Genç U-21 kategorisinde ülkemizi temsil ederek bizleri ve ilimizi onurlandırmıştır. Ülkemizi temsilini Dünya birinciliği ile taçlandırmış, bayrağımızı en üstte dalgalandırarak milyonlarca vatandaşımızı sevindirmiştir. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımızın, gençlerimizin çok yönlü olarak yetişmesi, başarılı olarak kendilerini ve ülkelerini mutlu edecek tüm faaliyetlerini destekliyoruz. Ayrıca öğrencimize bu süreçte destek olan Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize, ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Milli sporcuya hediye takdim.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti