Şampiyon Yılmaz'dan protokole ziyaret

Şili'de yapılan 11. Dünya Karate Şampiyonasında Altın Madalya alarak Dünya Şampiyonu olan Afyonkarahisarlı sporcumuz Ayşe Yılmaz, il yöneticilerini ziyaret etti 23-27 Ekim tarihleri arasında Şili Santiago'da yapılan 11. Dünya Karate Şampiyonasında, Altın Madalya mücadelesinde Endonezyalı Damayanti Marzella Sakar ile karşılaşan Milli Karateci Ayşe Yılmaz, aldığı puanlarla rakibini geride bırakarak Dünya Şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor [&hellip]

Şili’de yapılan 11. Dünya Karate Şampiyonasında Altın Madalya alarak Dünya Şampiyonu olan Afyonkarahisarlı sporcumuz Ayşe Yılmaz, il yöneticilerini ziyaret etti

Haber

23-27 Ekim tarihleri arasında Şili Santiago’da yapılan 11. Dünya Karate Şampiyonasında, Altın Madalya mücadelesinde Endonezyalı Damayanti Marzella Sakar ile karşılaşan Milli Karateci Ayşe Yılmaz, aldığı puanlarla rakibini geride bırakarak Dünya Şampiyonu oldu.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Güngel’in yetiştirdiği sporcular arasında olan ve Şili’de yapılan 11. Dünya Karate Şampiyonası’nda Altın Madalya alarak Dünya Şampiyonu olan sporcu Ayşe Yılmaz Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali Yardımcısı Rıza Dalan’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Yılmaz’a Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, Şube Müdürü İsmail Kılınç, Yılmaz’ın Antrenörü Mehmet Güngel de hazır bulundu.
“BU BAŞARIYI BAŞLANGIÇ
KABUL EDİYORUM”
Ziyaret sırasında Şampiyon sporcu Ayşe Yılmaz’ı tebrik eden Vali Mustafa Tutulmaz, Yılmaz’ı ödüllendirdi.
İlimizin gururu olan Milli sporcu Ayşe Yılmaz, kariyerinin en büyük başarısına Şili’de imza atarken Türk Karate tarihine de adını yazdırdı.
Yılmaz’ın başarısının herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Vali Mustafa Tutulmaz, “Başarınla gururlandık. İstiklal Marşımızı dünyaya dinlettirdin. Başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıyı başlangıç kabul ediyorum. Başarı öyle bir şey ki insanı yeniden kazanmaya iter. İnşallah bundan sonrada daha iyi başarılar bekliyoruz. Hem sporda, hem de derslerinde başarılı ol ki, bu başarılarınla da arkadaşlarına iyi bir örnek olursun. İlimizin ve ülkemizin gururu oldun. Bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorum. Bizlere böyle bir gurur yaşattığın içinde ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden ve bundan sonra da başarılı olmak için çok çalışacağını söyleyen Milli Sporcu Ayşe Yılmaz, Dünya Şampiyonu olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Ayşe Yılmaz, antrenörü Mehmet Güngel başta olmak üzere kendisine destek olan herkese de teşekkür etti.
Milli sporcu Ayşe Yılmaz, Vali Yardımcısı Rıza Dalan’ı da ziyaret etti. Yılmaz, başarısını ve sevincini Vali Yardımcısı Dalan ile de paylaştı.
“GURURUMUZ OLDUN”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dünya Şampiyonu Ayşe Yılmaz’ı ve heyeti makamında ağırladı.
Ziyarette Başkan Zeybek ülkemizin ve Afyonkarahisar’ın gururu olan Dünya Şampiyonu Ayşe Yılmaz’ı tebrik etti. Başkan Zeybek, başarılarının devamını diledi. Ayşe’nin başarısının tüm sporculara örnek olmasını temenni eden Başkan Zeybek, başarısıyla Türkiye’ye bir ilki yaşatan Ayşe Yılmaz’a ziyaretin anısına Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Dünya Şampiyonu Ayşe Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

Bakmadan Geçme