Şampiyon Tınaztepe Yurdu

Yurtlar Arası Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyonluk kupasını kaldıran Tınaztepe Yurdu oldu Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Yurtlarda barınan gençlerin spora olan ilgilerini artırmak amacıyla düzenlenen yurtlar arası basketbol turnuvası tamamlandı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi. Ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, Yurt Hizmetleri Müdürlüğü [&hellip]

Yurtlar Arası Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyonluk kupasını kaldıran Tınaztepe Yurdu oldu

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Yurtlarda barınan gençlerin spora olan ilgilerini artırmak amacıyla düzenlenen yurtlar arası basketbol turnuvası tamamlandı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi. Ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, Yurt Hizmetleri Müdürlüğü Şube Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Emine Türk, Tınaztepe Yurt Müdürü Mustafa Asan ve sporcular katıldı.
Yapılan müsabakalar sonucunda Tınaztepe Yurdu takımı şampiyonluk kupasını kaldırırken, Sultan Divani Yurdu takımı ikinci ve Abdurrahim Mısri Yurdu takımı üçüncü oldu.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak müsabakalara katılan tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme