• Haberler
  • Spor
  • Şampiyon Serban İftar'da buluştu – Kocatepe Gazetesi

Şampiyon Serban İftar'da buluştu – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig A Grubu'nda verdiği mücadeleyi şampiyon olarak tamamlayan Serban Belediyespor'da forma giyen oyuncu, teknik heyet ve oyuncuların aileleri Ramazan Ayı'nın ilk gününe denk gelen maçtan sonra iftar yemeğinde kutlama yaptı.'MAHMUTKÖYÜ'NÜ TEBRİK EDİYORUM'İftar yemeğinden sonra açıklama yapan Serban Belediyespor kaptanı Sabri Tetik, 'Birincisi bizi mutlu eden bu denli olay, Mahmutköyü gibi bir takım ile [&hellip]

2. Amatör Lig A Grubu’nda verdiği mücadeleyi şampiyon olarak tamamlayan Serban Belediyespor’da forma giyen oyuncu, teknik heyet ve oyuncuların aileleri Ramazan Ayı’nın ilk gününe denk gelen maçtan sonra iftar yemeğinde kutlama yaptı.
“MAHMUTKÖYÜ’NÜ TEBRİK EDİYORUM”
İftar yemeğinden sonra açıklama yapan Serban Belediyespor kaptanı Sabri Tetik, “Birincisi bizi mutlu eden bu denli olay, Mahmutköyü gibi bir takım ile aynı grupta olmamız. Yoksa onlar olmasa, bizim birinciliğimiz bu kadar güzel olmazdı adamlar güzel top oynuyorlar, genç bir kadroları var ve bizi hırslandırdı. Hakikaten söylüyorum onlar olmasa şampiyonluğumuzun bir anlamı olmazdı. Bunun için ben onları da tebrik ediyorum, onlara da başarılar dileriz” dedi.
“ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM”
Serban Belediyespor’a her konuda elinden geldiği kadar yardımcı olduğunu belirten Tetik, “Kendi adıma söyleyeyim, yaklaşık 10 senedir Ahmetpaşaspor’da görünmeyen perde arkasında üzerimize düşen görevi yapıyorduk. Burada da Yalçın ağabeyi ön plânda tutarak futbolcu işlemleri, antrenman programları, giyim kuşam, bu tarz eğlence ya da toplantı programları gibi etkinliklerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bizim amacımız 2. Amatör’de kalmak değil, Serban Belediyespor’u Yalçın beyin imkânları doğrultusunda başarıya emin adımlarla ulaştırmaktı” ifadesine yer verdi.
“HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG”
Takımın yeni sezonda hedefinin 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lige terfi etmek olduğunu belirten Serban Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Özer, “Zorlu bir ligin ardından şampiyon olduk. Hedefimiz de zaten buydu. Serban Belediyespor’u oluşturmak için ilk toplantımızı burada 18 Temmuz 2016’da gerçekleştirdik. Bu tarihte temellerini attığımız takım, bugünlerde mutlu sona ulaştı. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta ezeli rakibimizi Mahmutköyü’nü 2-0’dan 3-2 yenerek şampiyonluğumuzu garantilemiştik. Dolayısı ile sporcularımı kutluyorum, hak ederek elde ettiğimiz şampiyonluk taraftarımıza kutlu olsun. Bizlerin yanından olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Artık yeni sezona hazırlanacağız. Futbolcularımız için tatil zamanı fakat bizim için yeni sezonun plânlaması hemen başlayacak. Tabii ki takımımıza takviyelerimiz de olacak, hedefimiz yine 1. Amatör’de şampiyonluk ve Süper Amatör Lige yükselmek” şeklinde konuştu.
“FUTBOLCULARIM
GEREKEN CEVABI VERDİ”
Mahmutköyü 1453 Gençlikspor’un Teknik Sorumlusu Fatih Yalçın’ın verdiği cevaba karşılık açıklama yapan Özer, “Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yazıya ben cevap vermek istemedim çünkü benim orada söylediklerim gayet net ve anlaşılır. Futbolcularım gereken cevabı geçtiğimiz hafta sahada zaten verdi” diye konuştu.

Bakmadan Geçme