• Haberler
  • Spor
  • 'Şampiyon olacağımıza inanıyorum' – Kocatepe Gazetesi

'Şampiyon olacağımıza inanıyorum' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımında gelecek sezon forma giyecek olan oyun kurucu Marcos Knıght Topuk Yaylası kampında değerlendirmede bulundu. Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Afyon Belediyespor basketbol takımının Amerikalı oyun kurucu Marcos Knıght, yeni sezonu değerlendirerek tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.Afyon Belediyespor'u tercih etme nedenini aktaran Marcos Knıght, 'Benim en [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımında gelecek sezon forma giyecek olan oyun kurucu Marcos Knıght Topuk Yaylası kampında değerlendirmede bulundu. Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası’nda sürdüren Afyon Belediyespor basketbol takımının Amerikalı oyun kurucu Marcos Knıght, yeni sezonu değerlendirerek tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Afyon Belediyespor’u tercih etme nedenini aktaran Marcos Knıght, “Benim en büyük hedefim tabi ki şampiyonluk kazanmak o yüzden Afyon’u tercih ettim. Tabi ki çok çalışmamız gerekecek, çok efor sarf etmemiz gerekecek ve sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.
Kendi hedeflerini anlatan Knıght, “Bireysel bir hedefim yok tabi ki takım olarak şampiyonluğu kovalayacağız” ifadesine yer verdi.
Türkiye Basketbol Ligi hakkında konuşan Knıght, “Birkaç tane arkadaşım ile de görüştüm araştırma gibi oldu ya da izleme gibi oldu. Bu ligde maçlar gerçekten çok sert ve fiziki geçiyor. Tabi ki şampiyon olmak istiyorsanız bunların hepsi kolay değil aksine zor olacak burası bildiğim kadarı ile sert bir lig” şeklinde konuştu.
Topuk Yaylası kampını değerlendiren Knıght, “Gayet iyi geçiyor bizim için. Takımda tecrübeli arkadaşlar var. Birbirimizi her geçen gün daha iyi anlıyoruz, kim nerede neler yapıyor, daha iyi anlıyoruz. Sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme