• Haberler
  • Spor
  • Şampiyon İstanbul Karması oldu – Kocatepe Gazetesi

Şampiyon İstanbul Karması oldu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yapılan Bölge Karmaları Turnuvası'nda final heyecanı yaşandı.  Yarı Finalde Adana Karması'nı uzatmalarda mağlup eden Ankara Karması ile Sakarya Karması'nı rahat geçen İstanbul Karması finalde karşı karşıya geldi. Büyük bir centilmenlik gösterisinin sahnelendiği final karşılaşması izleyenlere de güzel bir seyir imkanı yaşattı. Ankara Karması'nın geliştirdiği birçok ciddi gol ataklarından gol sesi çıkmazken İstanbul da ciddi [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılan Bölge Karmaları Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı.  Yarı Finalde Adana Karması’nı uzatmalarda mağlup eden Ankara Karması ile Sakarya Karması’nı rahat geçen İstanbul Karması finalde karşı karşıya geldi. Büyük bir centilmenlik gösterisinin sahnelendiği final karşılaşması izleyenlere de güzel bir seyir imkanı yaşattı. Ankara Karması’nın geliştirdiği birçok ciddi gol ataklarından gol sesi çıkmazken İstanbul da ciddi pozisyonları yaşadı. İstanbul ilk yarının son atağında ceza sahası ile orta saha arasında, kaleye yaklaşık 35 metre uzaklıkta topla buluşan Ufuk çok sert bir şut çekti. Kalecinin müdahalesi yetersiz kalınca Ufuk’un sert topu filelerle buluştu. Ufuk’un golünden sonra İstanbul soyunma odasına 1-0 üstün gitti.
İkinci yarıda da iki ekip girdiği ciddi gol pozisyonlarını değerlendiremezken izleyenlere saç baş yoldurtan pozisyonlar yaşandı. Maçın sonunda 1-0’lık skorla kazanan İstanbul Karması şampiyonluğunu ilan etti. Bölge Karması Turnuvası’nda şampiyon olan İstanbul Karması UEFA tarafından düzenlenecek olan 2016-2017 UEFA Regions Cup organizasyonunda  Türkiye’yi temsil edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme