• Haberler
  • Genel
  • ‘Şampiyon Gençler’ unutulmadı – Kocatepe Gazetesi

‘Şampiyon Gençler’ unutulmadı – Kocatepe Gazetesi

http://m.kocatepegazetesi.com/

Afyonkarahisar’ın şampiyon gençleri, dün Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Vali Balkanlıoğlu’ndan ödüllerini aldılar

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde çok sayıda sporcu genç staddaki kutlamalarda yer aldı. Protokol üyeleri de sporcuları törende unutmadı. Afyonkarahisar’a bu yıl sporda büyük başarılar kazandıran gençler Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun elinden ödüllerini aldılar. Afyonkarahisar’a sporda Türkiye dereceleri kazandıran sporcular için özel olarak hazırlanan hediyeleri İrfan Balkanlıoğlu’nun elinden alan şampiyonlar, büyük bir se-vinç yaşadılar.
Okullarını da temsil ettiler
Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil eden sporcular, aynı zamanda öğrenimini yaptıkları okullarını da yarıştıkları kulvarlarda temsil ettiler. Dünkü ödül töreni sırasında sporcuların ödülleri verildiği sırada okullarının isimleriyle çapırıldıkları sırada stadda bulunan öğrenci arkadaşları da büyük bir coşku yaşadılar.

Bakmadan Geçme