• Haberler
  • Spor
  • Şampiyon Fatih Ortaokulu – Kocatepe Gazetesi

Şampiyon Fatih Ortaokulu – Kocatepe Gazetesi

Finalde İscehisar Belediye Voleybol takımı ile karılaşan Fatih Ortaokulu maçı 3-0 kazanarak şampiyon oldu. Bu tür turnuvalar kurumlar arası birlik ve kaynaşmayı sağlayarak sporun yayılmasına vesile olduğunu belirten Kaymakamı Muhammet Öztabak, ilçeye gelecek yıl yapılacak spor salonunun da müjdesini verdi. Kaymakamımız Öztabak, 'Önümüzdeki yıl yeni yapılacak spor salonunda yine güzel turnuvalar yapacağız. Katılan takımlarımızı, emeği [&hellip]

Finalde İscehisar Belediye Voleybol takımı ile karılaşan Fatih Ortaokulu maçı 3-0 kazanarak şampiyon oldu. Bu tür turnuvalar kurumlar arası birlik ve kaynaşmayı sağlayarak sporun yayılmasına vesile olduğunu belirten Kaymakamı Muhammet Öztabak, ilçeye gelecek yıl yapılacak spor salonunun da müjdesini verdi. Kaymakamımız Öztabak, “Önümüzdeki yıl yeni yapılacak spor salonunda yine güzel turnuvalar yapacağız. Katılan takımlarımızı, emeği geçen arkadaşları ve turnuva şampiyonumuz Fatih Ortaokulunu kutluyor ve başarılar diliyorum. Turnuvaya katkısı olan sponsorluk vazifesini yerine getiren Hüseyin Karakuzu yada teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvada birinci olan Fatih Ortaokulu’na ödülünü Kaymakam Öztabak, ikinci İscehisar Belediyesi’ne Belediye Başkanı Mustafa Çibik,üçüncü Mercan Ortaokulu’na ödülünü İlçe Müftüsü Talha Demirkaya ve işadamı Hüseyin Karakuzu takdim etti.

Bakmadan Geçme