• Haberler
  • Genel
  • 'Şampiyon bizi temsil ediyor' – Kocatepe Gazetesi

'Şampiyon bizi temsil ediyor' – Kocatepe Gazetesi

Portekiz’de yapılan Uluslararası Down Sendromlular Atletizm yarışmalarında Dünya Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Afyonkarahisarlı Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti Şampiyona dönüşü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden başarılı sporcu, desteklerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür etti. Münevvere’nin başarısıyla gurur duyduğunu kaydeden Belediye Başkanı Çoban, kendisini tebrik ederek altın [&hellip]

“Şampiyon bizi temsil ediyor”

Portekiz’de yapılan Uluslararası Down Sendromlular Atletizm yarışmalarında Dünya Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Afyonkarahisarlı Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

Şampiyona dönüşü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden başarılı sporcu, desteklerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür etti. Münevvere’nin başarısıyla gurur duyduğunu kaydeden Belediye Başkanı Çoban, kendisini tebrik ederek altın hediye etti.
Türkiye’yi ve Afyonkarahisar’ı yurtdışında layıkıyla temsil eden ve ulusal marşımızı dinleten Yılmaz’ı başarısından dolayı kutlayan Başkan Çoban, Münevvere’nin elde ettiği başarının tüm Afyonkarahisarlılar’a memnun ettiğini dile getirdi.
Katıldığı yarışmalarda Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Münevvere Yılmaz’ın bu başarısında gerek antrenörlerinin gerekse ailesinin büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Başkan Çoban, bundan sonraki yarışmalarda kendisine başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme