• Haberler
  • Spor
  • Şampiyon Adıyaman oldu – Kocatepe Gazetesi

Şampiyon Adıyaman oldu – Kocatepe Gazetesi

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, İşitme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Koç, İşitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Balçık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün izledi.Afyonkarahisar'da yapılan Türkiye İşitme [&hellip]

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, İşitme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Koç, İşitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Balçık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün izledi.
Afyonkarahisar’da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Erkekler Basketbol Şampiyonası Adıyaman İE ve Denizli İE arasında oynanan final maçıyla tamamlandı. Final maçını kazanan Adıyaman birinci olurken, Denizli ikinci, Eskişehir üçüncü ve İstanbul İşitime Engelliler takımı dördüncü oldu.
Adıyaman İşitme Engellileri’nin şampiyonluğa ulaştığı Türkiye İşitme Engelliler Erkekler Basketbol Şampiyonası Finali’nin ardından ödül töreni düzenlendi.
KUPA VE
MADALYALARI PROTOKOL
TARAFINDAN VERİLDİ
Şampiyonluğa ulaşan Adıyaman’a kupa ve madalyalarını Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu takdim etti. Müsabakalarda ikinci olan Denizli’ye kupa ve madalyalarını İşitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Balçık, üçüncü olan Eskişehir’e kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ve dördüncü olan İstanbul’a kupa ve madalyalarını İşitme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Koç verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme