Sami Çifçi Bilgi Evi'nde kurslar başladı

Şehit Üsteğmen Sami Çifci Bilgi Evi Koordinatörü Mustafa Uzun,  'Bilgi Evimiz'de  8-7-6 ve 5'inci sınıflarda ikişer şube olmak üzere  8 şube, 9.sınıftan 2 şube ile birlikte toplam 10 sınıf şubesinde 2016-2017 yılına başladık ve  bilgi evinde yaklaşık 200 öğrenci hafta sonu kurslardan faydalanıyor. Orta okul sınıflarında Matematik, Fen Bilgisi, Yabancı dil, Türkçe ve Sosyal bilgisi [&hellip]

Şehit Üsteğmen Sami Çifci Bilgi Evi Koordinatörü Mustafa Uzun,  “Bilgi Evimiz’de  8-7-6 ve 5’inci sınıflarda ikişer şube olmak üzere  8 şube, 9.sınıftan 2 şube ile birlikte toplam 10 sınıf şubesinde 2016-2017 yılına başladık ve  bilgi evinde yaklaşık 200 öğrenci hafta sonu kurslardan faydalanıyor. Orta okul sınıflarında Matematik, Fen Bilgisi, Yabancı dil, Türkçe ve Sosyal bilgisi derslerinde kurslar açılan bilgi evinde tamamı milli eğitimin kadrolu ve alanında kaliteli öğretmenler tarafından kurslar verilmektedir” dedi.
Uzun, Afyonkarahisar Belediyesi’nin Bilgi Evi’nde kurslara katılan öğrencilere önemli destekler verdiğini, ücretsiz kitap setleri, deneme sınavları, sosyal ve kültürel gezi ve piknik faaliyetleri, başarılı öğrencilere dizüstü bilgisayar ve 750 lira para ödülünün bu yılda süreceğini ve bu ödüllerin özellikle 8’inci sınıf öğrencilerini başarıya teşvik ettiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme