Salihli de kamp için 'Afyon' dedi

2018-19 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Salihli Belediyespor, 2. etap kampı için Afyon'a gelecek. Bu sezon Manisa'yı Somaspor ve Urganlıspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek olan Salihli Belediyespor, ilk etap çalışmalarını Teknik Direktör Ozan Dombaz ve Yardımcı Antrenörler Murat Kahraman, Yusuf Sapmaz ve İbrahim Güneş yönetiminde Manisa'daki Razlı Tesisleri'nde [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Salihli Belediyespor, 2. etap kampı için Afyon’a gelecek. Bu sezon Manisa’yı Somaspor ve Urganlıspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Salihli Belediyespor, ilk etap çalışmalarını Teknik Direktör Ozan Dombaz ve Yardımcı Antrenörler Murat Kahraman, Yusuf Sapmaz ve İbrahim Güneş yönetiminde Manisa’daki Razlı Tesisleri’nde sürdürüyor. Manisa temsilcisi Salihli, 2. etap kamp çalışması için Afyon’a gelecek. Afyon kampına 8 Ağustos’ta (yarın) başlayacak olan ve 10 gün devam edecek olan 2.etap kamp çalışmasında Salihli, 4 hazırlık maçı oynayacak. Salihli Belediyespor, Afyon kamp çalışmasını tamamladıktan sonra yeniden Salihli’ye dönüp, 3. etap kamp çalışmalarını yine kendi tesisleri olan Razlı Tesisleri’nde sürdürecek.
Salihli’deki ilk etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirten Teknik Direktör Ozan Dombaz, “Birlikteliğimize yakalayıp, hedefimize ulaştık. Şimdi Afyon’daki ikinci etap kamp döneminde de 4 hazırlık maçı oynayıp, eksiklerimizi göreceğiz“ dedi.

Bakmadan Geçme