Salih Bademci Ailesi Nereli?

Dilek Taşı dizisinde sergilemiş olduğu başarılı performansı ile Altın Kelebek ödülüne layık görülen Salih Bademci'nin özel hayatı merak ediliyor. Salih Bademci kimdir? Salih Bademci ve ailesi nerelidir?

Ünlü oyuncu Salih Bademci’nin, Kanal D’de yayınlanan Dilek Taşı dizisinde sergilemiş olduğu başarılı performansı ile Altın Kelebek ödülüne layık görülmesinin ardından kim olduğu merak edilerek araştırılmaya başlandı. Yakışıklı oyuncu Salih Bademci hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

Ünlü, oyuncu, Salih Bademci 15 Ağustos 1984’te İzmir’de doğmuştur. Aslen İzmirli olan Salih Bademci, Lise eğitimini Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Bademci, Lise yıllarında da taklit yeteneği ile arkadaşları arasında öne çıkan Bademci, üniversite eğitimi İstanbul Boğaziçi Üniversitesi sosyoloji bölümünü kazanmış ve İstanbul’a yerleşmiştir.

2015 yılında İmer Özgün ile evlenen Salih Bademci, İlkim isimli bir kız çocuğu babasıdır.

 

SALİH BADEMCİ KARİYERİ

Daha donra oyunculuk konservatuar sınavlarına hazırlanarak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne kazanan Bademci, konservatuara girdikten sonra sosyoloji eğitimini yarıda bırakarak tamamen oyunculuk kariyerine yönelmiştir. Kamera önündeki ilk profesyonel oyunculuk deneyimi ise 2006 yılında çekilen Barda filmindeki Cenk karakteri ile yaşamıştır. Elveda Rumeli dizisinde Muzaffer karakterini canlandıran oyuncu esas çıkışını ise Öyle Bir geçer Zamanki dizisinde Hakan Tatlıoğlu karakteri ile yaşamıştır.

Fatih, Ulan İstanbul, , Kiralık Aşk İstanbullu Gelin, Kırmızı Oda Yalancı, gibi televizyon dizilerinde rol alan ünlü oyuncu, Arkadaşlar Arasında, Köpek gibi sinema filmlerinde de rol almıştır.

Dizi ve sinema kariyeri boyunca, tiyatro sahnesinden de hiç kopmayan Salih Bademci, Kent Oyuncuları, İstanbul Şehir Tiyatrosu ve kurucusu olduğu Siyah Beyaz ve Renkli tiyatro toplulukları çatısı altında tiyatro oyunlarında yer almaya devam etmiştir.

Dijital platformlardaki dizilerde de rol alan Salih Bademci, Blu Tv’de İlk ve Son Netflix’in dönem dizisi Kulüp ve Terzi dizisinde ise Dimitri karakterini canlandırmıştır.

 

Bakmadan Geçme