• Haberler
  • Genel
  • “Saldırıyı kınıyor terörü lanetliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Saldırıyı kınıyor terörü lanetliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk Milleti'ne başsağlığı dileklerini bildirdi. Yağcı yaptığı açıklamada, menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınarken, terörü lanetledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesindeki Karşıyaka Polis Merkezi yakınında bulunan otobüs durağında meydana gelen patlamada, 8 vatandaşın hayatını kaybedip, aralarında [&hellip]

"Saldırıyı kınıyor terörü lanetliyoruz"

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk Milleti’ne başsağlığı dileklerini bildirdi. Yağcı yaptığı açıklamada, menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınarken, terörü lanetledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesindeki Karşıyaka Polis Merkezi yakınında bulunan otobüs durağında meydana gelen patlamada, 8 vatandaşın hayatını kaybedip, aralarında polislerinde bulunduğu 60’tan fazla vatandaşın yaralanmasından duyduğu üzüntüyü ifade etti. Yağcı, patlama yüzünden durakta bulunan bir otobüs ve bir servis aracının alev alıp, civardaki çok sayıda araç, binalar ve işyerlerinin hasar gördüğünü belirtti.
İntİkam halktan alınıyor
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Ramazan Bayramının, bütün Müslümanların kutsal günü olduğu kadar toplumun her kesimini bir araya getiren, barış ve kardeşliğin sergilendiği, küskünlerin barıştığı, insanların birbiriyle kucaklaştığı önemli sosyal ve manevi aktivitelerden biri olduğunu kaydetti. Yağcı; “Gaziantep’in en işlek yerlerinden birinde Ramazan Bayramı’nın ikinci günü yapılan bu insanlık dışı saldırı, bölücü örgütün bütün beşeri değerlerini yitirmiş, gözü dönmüş canavarlardan müteşekkil olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu tiksindirici eylem, arkasında halk desteği bulunmayan PKK’nın, intikamını halktan almaya çalıştığını ve nasıl korkunç bir cinayet makinesi hâline geldiğini gözler önüne sermiştir. Aylardan beri terör örgütünün Gaziantep ve çevresine eleman ve militan kaydırdığı, provokatif eylem hazırlığı peşinde olduğu devletin güvenlik güçleri tarafından bilinmektedir. Buna rağmen bombalı saldırının Gaziantep’in en işlek yerlerinden birinde meydana gelmesi bir istihbarat ve güvenlik zafiyetine işaret etmektedir.” dedi.
TÜRK MİLLETİ’NİN
BAŞI SAĞ OLSUN
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Suriye’deki iç savaştan kaçan binlerce sığınmacı arasında terörist sızmalar olduğu ve bunların bir kısmının gizlice yerleştiğinin bilindiğini dile getirdi. Yağcı sözlerine şöyle devam etti: “Son saldırı, hükümetin mültecilerin yerleştirilmesi ve kontrolü konusunda daha dikkatli davranması ve daha sıkı güvenlik tedbirleri alması gerektiğini ortaya koymuştur. Şehirlerimizin kan gölü olmasına izin verilmemeli, vatandaşlarımızın canına, malına ve huzuruna kasteden eller sonsuza dek kalkmayacak şekilde kırılmalıdır. Bu menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, terörü lanetliyoruz. Gaziantepli hemşehrilerimize saldırı dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz. Yine tüm bu acılar içerisindeyken Şırnak’ın Uludere ilçesi Gülyazı köyünde, askerleri taşıyan minibüsün şarampole yuvarlandığı, 9’u asker, 1’i aracın sürücüsü olan köy korucusu olmak üzere 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 4’ünün de yaralandığını haberini üzüntü içinde öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyoruz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme