• Haberler
  • Siyaset
  • 'Saldırı tüm Türkiye'ye yapıldı' – Kocatepe Gazetesi

'Saldırı tüm Türkiye'ye yapıldı' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Av. Hüseyin Sezen açıklamasında, 'Menfur saldırı aslında Sayın milletvekilimizin yakınlarına değil, tüm Türkiye'ye yapılmış alçak bir saldırıdır. Her defasında demokrasiyi dilinden düşürmeyen, insan hak ve özgürlüklerinden bahseden ve bunları söylerken her fırsatta da bir saldırı girişiminde bulunan bu güruh, emin olun bu saldırı ile tarihin kara sayfalarına bir yaprak daha [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Av. Hüseyin Sezen açıklamasında, “Menfur saldırı aslında Sayın milletvekilimizin yakınlarına değil, tüm Türkiye’ye yapılmış alçak bir saldırıdır. Her defasında demokrasiyi dilinden düşürmeyen, insan hak ve özgürlüklerinden bahseden ve bunları söylerken her fırsatta da bir saldırı girişiminde bulunan bu güruh, emin olun bu saldırı ile tarihin kara sayfalarına bir yaprak daha ekleyecektir. Bu saldırı ne ilktir ne de son olacaktır. Ancak devletimiz güçlü ve dünya ile mücadele edebilecek bir noktaya gelmiştir. Bu bağlamda gerek içerde, gerekse dışarıda  bu alçaklar ile mücadele etmeye devam edecek, bir tek terörist kalmayana kadar bu işin üstüne gidecektir. Aslında bu saldırının Kandil operasyonunun hemen ardından olması da dikkat çekicidir” dedi.   
Sezen, “Suruç’ta yaşanan bu alçak saldırının failleri Sadece PKK terör örgütü değil, bunlara bu cesareti veren siyasi temsilcileridir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme