Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAL’da zirve yarışı hızlanıyor

SAL’da zirve yarışı hızlanıyor

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımlar arasında zirve yarışı iyiden iyiye arttı. Lider ile altıncı sıradaki takım arasında 4 puan fark var

 

Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımların arasında zirve yarışı kızışıyor. Salar Belediyespor evinde konuk ettiği Karşıyakaspor’u 4-0 mağlup ederek 21 puanla liderlik koltuğunu sahibi oldu. Salar’ın en yakın takipçisi Demirspor ile Şuhut Belediye Hisarspor 19 puanla 2 ve 3. sırayı paylaşıyor. Demirspor evinde konuk ettiği Dinar Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı. Demirspor’un gollerini Hüseyin Işık, Mehmet Öz ve Sabri Kamış kaydetti.
ŞUHUT EN GOLLÜ MAÇI OYNADI
Evinde Hocalar Belediyespor’u konuk eden Şuhut Belediye Hisarspor 7-3 ile galibiyete uzandı. 10 golün atıldığı maçta Şuhut’un gollerini İbrahim Kurt, Orhun Öner (penaltı), Celil Gönk (2), İbrahim Rahat ve Emrah Eryılmaz (2) kaydetti. Hocalar Belediye’nin gollerini ise Eren Dalkilaç, Ahmet Yalın ve Mehmet Emre Turan tarafından atıldı.
İSCE EMİRDAĞ’I 7-0 İLE GEÇTİ
Evinde Emidağspor’u konuk eden İscehisarspor rakibini 7-0 mağlup etti. İscehisarspor puanını 17’ye çıkardı. İsce’nin gollerini Tolga Çeşme (4), Emre Pektaş (3) attı.