• Haberler
  • Spor
  • SAL'da şampiyon Bolvadin – Kocatepe Gazetesi

SAL'da şampiyon Bolvadin – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bolvadin Belediyespor, ligin 21. haftasında evinde Salar Belediyespor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Bolvadin Belediyespor 3. dakikada Ahmet Can ile golü buldu.İkinci yarıda da ataklarını kesmeyen Bolvadin Belediye 75. dakikada Çağdaş ile farkı ikiye çıkardı. 82. dakikada da genç yetenek Ahmet Eriş ile bir gol daha bulan Bolvadin Belediye, Salar [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor, ligin 21. haftasında evinde Salar Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Bolvadin Belediyespor 3. dakikada Ahmet Can ile golü buldu.
İkinci yarıda da ataklarını kesmeyen Bolvadin Belediye 75. dakikada Çağdaş ile farkı ikiye çıkardı. 82. dakikada da genç yetenek Ahmet Eriş ile bir gol daha bulan Bolvadin Belediye, Salar Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Ayrıca maçın 82. dakikasında Salar Belediyespor’dan Çetin Can kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
Bolvadin Belediyespor bu önemli maçtan aldığı 3 puanla farkı 5 puana çıkardı. Salar Belediyespor 53 puanda kalırken, Bolvadin Belediyespor 58 puana ulaştı. Ligin bitimine bir hafta kala Bolvadin Belediyespor şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı. Bolvadin Belediyespor’a maçın sonunda yapılan ödül töreni ile kupası da teslim edildi.
“BAL BOLVADİN’E
HAYIRLI OLSUN”
Maçtan sonra açıklama yapan Bolvadin Belediyespor Teknik Sorumlusu Ahmet Gözükara, “Sezon boyunca iyi bir çalışma, iyi bir takım dayanışması birlik ve beraberlik içinde şampiyonluğa ulaştık. Tabi burada başkanımızın, yöneticilerimizin, futbolcu kardeşlerimizin ve bizi destekleyen Bolvadin halkının çok büyük emeği var. Bu şampiyonluğu Bolvadin halkına hediye ediyoruz. Bölgesel Amatör Lig Bolvadin’e hayırlı olsun.” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi  

Bakmadan Geçme