SAL'da kuyruk kopuyor – Kocatepe Gazetesi

Ligin ilk yarısında ve ikinci yarısında karşılaşan Salar Belediyespor ve İscehisarspor takımları iki maçta da berabere kaldı. Bu hafta ligin son haftası ve iki ekipte oynayacakları maçlardan galibiyetle çıkmak zorundalar. İki ekipten biri sahadan beraberlik veya mağlubiyetle ayrılırsa diğeri şampiyon olacak Süper Amatör Lig'de mücadele eden Salar Belediyespor ve İscehisarspor bu hafta oynayacakları maçların sonunda [&hellip]

SAL’da kuyruk kopuyor

Ligin ilk yarısında ve ikinci yarısında karşılaşan Salar Belediyespor ve İscehisarspor takımları iki maçta da berabere kaldı. Bu hafta ligin son haftası ve iki ekipte oynayacakları maçlardan galibiyetle çıkmak zorundalar. İki ekipten biri sahadan beraberlik veya mağlubiyetle ayrılırsa diğeri şampiyon olacak

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor ve İscehisarspor bu hafta oynayacakları maçların sonunda galibiyetle ayrılmak istiyor. Salar Belediyespor deplasmanda Çağlayan Belediyespor’a konuk olacak. İscehisarspor ise kendi evinde İhsaniye Belediyespor’u ağırlayacak. 4 takımında oynayacakları maçlar kendi açılarından çok önemli maçlar. İscehisar sahadan mağlubiyetle ayrılırsa salar Belediyespor şampiyon olacak. Aynı durum Salar Belediyespor için de geçerli, kaybederse İscehisar şampiyon olacak. Haftanın sonunda İscehisar ve Salar’ın puanlarında eşitlik bozulmazsa şampiyonu belirmek için son bir maç oynanacak. Salar Belediyespor ve İscehisarspor arasında oynanacak bu son maçta galibiyeti alan takım gelecek sezon Bölgesel Amatör Lige yükselecek.
SON HAFTANIN DİĞER ÖNEMİ
Salar Belediyespor’u evinde ağırlayacak olan Çağlayan Belediyespor bu hafta alacağı mağlubiyet alırsa veya alınacak beraberlik halinde Süper Amatör Lige veda edecek. Çağlayan’ın Salar karşısında kazanması halinde İhsaniye Belediyespor, İscehisar’a mağlup olursa İhsaniye lige veda edecek. Bu hafta oynanacak bu iki karşılaşma iki takımın kaderini değiştirecek. Oynanacak iki maçta 4 takımında kazanması gereken bu hafta hangi takımların kazanacağı ise merak konusu oldu. Çağlayan Belediyespor’un Salar Belediyespor’u ağırlayacağı karşılaşma Pazar saat 14.00’de Çay İlçe Stadı’nda oynanacak. İscehisarspor ve İhsaniye Belediyespor arasındaki karşılaşma ise yine Pazar günü saat 14.00’de İscehisar İlçe Stadı’nda başlayacak.
LİGDEKİ DİĞER MAÇLAR
Şampiyonluk yarışında Salar’a mağlup olarak geriye düşen Tınaztepe Belediyespor bu hafta Demirspor’la karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 12.00’de başlayacak olan Tınaztepe Belediyespor-Demirspor maçı 1 Nolu sahada oynanacak.
Düşme potasından uzaklaşan ve düşme ihtimali tamamen ortadan kaldıran Emirdağspor kendi evinde Dazkırı Belediyespor’u ağırlayacak. Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak olan Emirdağspor ile Dazkırı Belediyespor maçı Emirdağ İlçe Stadı’nda oynanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme