SAL’da ikinci randevu başlıyor

Ligin ilk haftasında kazanan ekipler arasında yer alan Kocaöz Belediyespor ve Karşıyakaspor, Çobanlar’da karşı karşıya gelecek.

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kocaöz Belediyespor ilk haftayı deplasmanda Susuz Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek başlamıştı. Karşıyaka ise ilk maçta Çağlayan Belediyespor’u 3-1 ile geçmişti. İki ekipte birinci ve ikinci sırada aynı puan ve aynı averajla yer alıyor. Kocaöz ve Karşıyaka’nın Çobanlar ilçesinde karşı karşıya geleceği maç Pazar günü saat 15.00’te başlayacak. Maçı kazanan liderlik koltuğuna geçecek. Kocaöz’ün favori gösterildiği maçta kazanması ise yüksek ihtimal. Evinde oynamanın avantajını da kullanacak olan Kocaöz iki yılda oldukça güzel maçlara ev sahipliği yaptığı için seyirci sayısı da fazla.

Ligin diğer liderleri Salar Belediyespor, Demirspor ve Sandıklı Kumalarspor maçlarında ise rakipleri kazanamayan ekipler oldu. Salar Belediyespor, ilk haftadan 1 puan çıkaran Ayvalıspor ile karşılaşacak.  Salar, ilk maçında İhsaniye Belediyespor’u bol gollü maçta 5-3 mağlup etti. Demirspor ise ilk haftayı mağlup tamamlayan Susuz Belediyespor’u konuk edecek. Kumalar ise ilk haftada kaybeden Çağlayan Belediyespor’a konuk olacak.

Bakmadan Geçme