• Haberler
  • Asayiş
  • Salda Gölü'nde boğulan Afyonlu anne yaşam savaşını kaybetti

Salda Gölü'nde boğulan Afyonlu anne yaşam savaşını kaybetti

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren Afyonkarahisarlı anne ve oğlundan kötü haber geldi. Anne vefat ederken, oğlunun tedavisinin tamamlandığı öğrenildi. Afyonkarahisar'da yaşayan Ferdi Eser, eşi Süheyla Eser (37) ve 16 yaşındaki oğlu Ali Han, 4 Eylül 2022 tarihinde Salda Gölü halk plajı mevkisinden yüzmek için suya girmişti. Anne ile oğlu bir süre [&hellip]

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren Afyonkarahisarlı anne ve oğlundan kötü haber geldi. Anne vefat ederken, oğlunun tedavisinin tamamlandığı öğrenildi.

Afyonkarahisar’da yaşayan Ferdi Eser, eşi Süheyla Eser (37) ve 16 yaşındaki oğlu Ali Han, 4 Eylül 2022 tarihinde Salda Gölü halk plajı mevkisinden yüzmek için suya girmişti.

Anne ile oğlu bir süre sonra gözden kaybolunca çevredekiler yetkililerden yardım istedi. Bölgede bir süre arama çalışması yapan cankurtaranlar, anne ile oğlunu kıyıya çıkardı.

Sağlık ekiplerince, Yeşilova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne ve oğlu, buradaki müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ali Han Eser, daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Uzun süreni tedavi sürecinin ardından dün anne Süheyla Eser’den acı haber geldi. Anne hastanede yaşamını yitirirken, oğlunun tedavisinin tamamlanarak evine döndüğü öğrenildi. >> Burak Aydın’ın haberi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme