• Haberler
  • Genel
  • SAL’da fikstür toplantısı yapılacak – Kocatepe Gazetesi

SAL’da fikstür toplantısı yapılacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek 12 takımın fikstürü 2 Eylül’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak toplantı ile belirlenecek 2015-16 sezonunda 12 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Lig’de 2 Eylül Çarşamba günü fikstür belirleme toplantısı yapılacak. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Afyonkarahisar Şubesi’nde yapılacak toplantıya 12 takımın en az bir yöneticisinin katılması gerekiyor. ASKF’den yapılan açıklamaya [&hellip]

SAL'da fikstür toplantısı yapılacak

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek 12 takımın fikstürü 2 Eylül’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak toplantı ile belirlenecek

2015-16 sezonunda 12 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Lig’de 2 Eylül Çarşamba günü fikstür belirleme toplantısı yapılacak. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Afyonkarahisar Şubesi’nde yapılacak toplantıya 12 takımın en az bir yöneticisinin katılması gerekiyor. ASKF’den yapılan açıklamaya göre “2015-2016 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de yer alacak kulüplerin fikstür çekimi 2 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’de ASKF toplantı salonunda yapılacak. Kulüplerimizin fikstür çekimi toplantı saatine kadar başvuru evraklarını tamamlayıp ve referans bedellerini yatırmaları gerekmektedir. Kulüp yetkililerinin bir temsilci ile toplantıya katılmaları önemle duyurulur.” ifadesi kullanıldı.
Süper Amatör Lig’de Bolvadin Belediyespor, Çobanlar Belediyespor, Dazkırı Belediyespor, Demirspor, Dinar Belediyespor, Emirdağ Belediyespor, Hisar Belediyespor, İhsaniye Belediyespor, Mahmutköyüspor, Salar Belediyespor, Taşoluk Belediyespor ve Tınaztepe Belediyespor takımları yer alacak.
1. AMATÖR FİKSTÜRÜ
3 EYLÜL’DE ÇEKİLECEK
1. Amatör Lig fikstürü ise 3 Eylül günü saat 15.00’de ASKF Afyonkarahisar Şubesi’nde yapılacak. Toplantıya 17 takımın en az bir yöneticisinin katılması gerekiyor.
1. Amatör Lig’de Ahmetpaşaspor, Akcinspor, Akören Belediyespor, Ballık Gençlikspor, Beyazı Belediyespor, Çağlayan Belediyespor, Erkmenspor, Dinar Tatarlıspor, Fethibey Belediyespor, Gezlerspor, Işıklar Belediyespor, Karşıyakaspor, Küçükçobanlıspor, Sadıkbeyspor, Sinanpaşa Belediyespor, Susuz Belediyespor ve Sülünspor takımları bulunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme