SAL'da büyük derbi bu hafta

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ligin 21. haftasında Salar Belediyespor'u konuk edecek. Maçta Bolvadin Belediyespor, beraberlik veya galibiyet alması halinde 2 puan önde olduğu için şampiyonluğun en büyük adayı olacak. İkili averajda önde olan Salar Belediyespor sadece galibiyet alması halinde şampiyonluğa gidebilecek.Bolvadin Belediyespor'un hanesinde 20 maçta 18 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ligin 21. haftasında Salar Belediyespor’u konuk edecek. Maçta Bolvadin Belediyespor, beraberlik veya galibiyet alması halinde 2 puan önde olduğu için şampiyonluğun en büyük adayı olacak. İkili averajda önde olan Salar Belediyespor sadece galibiyet alması halinde şampiyonluğa gidebilecek.
Bolvadin Belediyespor’un hanesinde 20 maçta 18 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti ile 55 puanı bulunuyor. Salar Belediyespor’un ise hanesinde 17 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti ile 53 puanı bulunuyor.

Bakmadan Geçme