SAL'da bu hafta hızlı geçecek

Süper Amatör Lig'de mücadele eden takımlar bu hafta 2 maça çıkacak. Bugün yapılacak 6 maçtan 4'ü gece maçı olacak   Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de fikstür çekimi toplantısında yapılan görüşme gereği ilk yarıda 2, ikinci yarıda 2 maç olmak üzere 4 maç gece maçı olarak hafta içi oynanacak. Bugün oynanacak olan gece maçlarından Dinar Belediyespor ile [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımlar bu hafta 2 maça çıkacak. Bugün yapılacak 6 maçtan 4’ü gece maçı olacak

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de fikstür çekimi toplantısında yapılan görüşme gereği ilk yarıda 2, ikinci yarıda 2 maç olmak üzere 4 maç gece maçı olarak hafta içi oynanacak. Bugün oynanacak olan gece maçlarından Dinar Belediyespor ile Döğer Belediyespor maçı; Dinar’daki sahanın aydınlatmasının yetişmemesinden dolayı saat 15.00’te oynanacak. Yine Şuhut Belediye Hisarspor’un sahasındaki aydınlatmanın kabulü yapılmadığı için Hocalar Belediyespor maçı bugün sat 15.00’te başlayacak. Kalan Bayatspor-Emirdağspor Emirdağ’da, Çağlayan Belediyespor Karşıyakaspor D-1’de, Çobanlar Belediyespor-Susuz Belediyespor Çobanlar’da, Demirspor-Salar Belediyespor D-5’te oynanacak. Maçlar saat 20.00’de başlayacak.
EMİRDAĞ VE HOCALAR ZİRVEDE
Ligde oynanan maçlarda 3’te 3 yapan Emirdağspor ve Hocalar Belediyespor ekipleri şampiyonluk yarışında koşar adım gidiyor. İlk 3 hafta güzel sonuçlar alan iki ekipte net sonuçlarla 3 galibiyet aldı.
Emirdağspor ilk maçında Şuhut’u 7-2 ile geçerken ikinci maçta Çobanlar’ı 5-0, üçüncü maçında da Dinar’ı 7-0 mağlup etti.
Hocalar Belediyespor ilk maçında Demirspor’u 1-0, ikinci maçında Karşıyakaspor’u 2-1 ve üçüncü maçında da Çağlayan Belediyespor’u 4-1 mağlup etti.
3’er galibiyet ve 9’ar puanla iki ekipte liderlik koltuğunda yer alıyor. Bugün ve Pazar günü oynanacak olan maçların ardından puan durumu değişebilir. Hocalar toplam 7 gol atarken 5 gol averajına sahip. Emirdağ toplamda 19 gol atarken 17 gol averajına sahip.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme