• Haberler
  • Spor
  • SAL'da 4 maç Cumartesi – Kocatepe Gazetesi

SAL'da 4 maç Cumartesi – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden 12 takım hafta sonu yapılacak olan 6 maçta karşı karşıya gelecek. 12 takımın 8'i Cumartesi günü yapılacak 4 maçta mücadeleverecekler. Bolvadin Belediyespor ev sahipliğinde oynanacak maçta konuk Demirspor olacak. Döğer Belediyespor evinde saat 13.00'te Kumartaşspor'u konuk edecek. Haftanın önemli maçlarından biri olan maçta ise Salar Belediyespor ile Dinar Belediyespor, Salar'da [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden 12 takım hafta sonu yapılacak olan 6 maçta karşı karşıya gelecek. 12 takımın 8’i Cumartesi günü yapılacak 4 maçta mücadeleverecekler. Bolvadin Belediyespor ev sahipliğinde oynanacak maçta konuk Demirspor olacak. Döğer Belediyespor evinde saat 13.00’te Kumartaşspor’u konuk edecek. Haftanın önemli maçlarından biri olan maçta ise Salar Belediyespor ile Dinar Belediyespor, Salar’da karşı karşıya gelecek. Günün son maçında da Emirdağspor evinde Kayıhan Belediyespor’u ağırlayacak.
PAZAR GÜNÜ İKİ MAÇ VAR
Ligin 6. haftasında 4 takım da Pazar günü 2 maçta karşı karşıya gelecek. İscehisarspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan maçta Susuz Belediyespor, İscehisar İlçe Stadmuyu’nda galibiyet arayacak. Haftanın son maçında da Çobanlar Belediyespor Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk edecek.

Bakmadan Geçme