• Haberler
  • Spor
  • Salar'dan yemekli tanışma toplantısı – Kocatepe Gazetesi

Salar'dan yemekli tanışma toplantısı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de şampiyonluk için mücadele verecek olan Salar Belediyespor takımını kuruyor. Geçen sene kadrosunda bulanan 11 oyuncuyla sözleşme yenileyen Salar Belediyespor 6 da yeni transfer yaptı. Ümit Sipahi, Halil Çakır, Ahmet Şakar, Fikret Üstünyer, Sabri Uysal, Serhat Mutlu, İbrahim Demir, Ahmet Fidan, Mustafa Görgülü ve Hüseyin Avşar ile sözleşme yenileyen Salar Belediyespor, [&hellip]

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadele verecek olan Salar Belediyespor takımını kuruyor. Geçen sene kadrosunda bulanan 11 oyuncuyla sözleşme yenileyen Salar Belediyespor 6 da yeni transfer yaptı. Ümit Sipahi, Halil Çakır, Ahmet Şakar, Fikret Üstünyer, Sabri Uysal, Serhat Mutlu, İbrahim Demir, Ahmet Fidan, Mustafa Görgülü ve Hüseyin Avşar ile sözleşme yenileyen Salar Belediyespor, Afyonkarahisar spor kamuoyunun yakından tanıdığı Ahmet Ertaş, Ahmet Gözükara ve Hüseyin Şahin’in yanı sıra İscehisarspor’dan Salih Karadeniz, Kaleci Tunahan Civanalan ve sağbek İsmail İpekçi ile anlaştı.
“BU SENE SİZDEN ÇOK UMUTLUYUM”
Toplantı öncesinde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar, “Bu bir tanışma ve kaynaşma toplantısı adı altında bir yemek düzenledik. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz, benim bu sene sizden çok umutluyum. Geçen sene üçüncü olmamıza rağmen biraz başarısız bir sezon geçirdik. İnşallah geçen sezonun telafisini bu sezon yapacağız” dedi.
“HER ŞEYDEN ÖNCE AHLAK”
Konuşmasına ahlak vurgusu yapan Salar Belediyespor Teknik Sorumlusu Ahmet Asiltürk, “Özellikle yeni arkadaşlarımız ailemize hoş geldi. Her şeyden önce ahlak istiyorum arkadaşlar. Futboldan daha önce ahlak istiyoruz. İnşallah bir aile olursak bunu başaracağız. Daha konuşacak çok vaktimiz var” dedi.
Yemeğin ardından yeni ve mevcut oyuncularla bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar ve teknik heyet ve fotoğraf çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme